Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til IT Service Management, Koncern IT

Region Sjælland - Ringsted Sygehus

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
16-11-2022

Drømmer du om at få et studiejob indenfor Sundheds IT, hvor du kan prøve kræfter med at se, hvordan IT støtter vores sygehusvæsen?

 

Vi søger en studentermedhjælper til Koncern IT, IT Service Management, i Region Sjælland, der er i gang med relevant uddannelse og er optaget af struktur og har gode kommunikative evner. Så er du frisk på at lære nyt og hjælpe os, så har vi et spændende studiejob klar.

 

Incident Manager Louise Fortner fortæller: Vi gør hver dag vores bedste for, at sygehuse har de bedste forudsætninger for at behandle patienterne. Der er mange systemer, som skal fungerer, opdateres og udskiftes. For at løse det bedst muligt kræver det struktur, og det hjælper gode processer og kommunikation i øjenhøjde med.

 

Med denne stilling kan vi tilbyde dig mange forskelligartede opgaver og et unik indblik i en stor enhed med masser af dejlige kollegaer, der alle gør deres bedste for at hverdagen er god og udviklende. Du vil blive en del af en afdeling på ca. 20 kollegaer, som prioriterer det sociale højt. Jeg er optaget af, at vi får et fedt samarbejde.

 

Er sundheds-IT eller kommunikation indenfor dit fagområde? Så har vi opgaverne

Jobbet som studentermedhjælper byder på mange spændende opgaver indenfor arbejdet med kvalitetssikring, samt diverse administrative opgaver. Der vil både være et driftsspor og et udviklingsspor. For eksempel vil du i samarbejde med Proces Managers og ledelsen i IT Service Management udføre diverse ad hoc opgaver. Endvidere ønsker vi, at du hjælper os med:

 • Assistance med mødebooking og møder

 • Udarbejdelse af e-learning videoer og vejledningsmateriale

 • Kommunikation om funktionens arbejde

 • Oprydning i gamle sager

 • Bistå med ressourcestyring

 • Deltagelse i dataanalyser.

 

Du vil både få faste opgaver og mere ad hoc prægede opgaver. Du vil derudover opleve at blive udfordret - men naturligvis vil nye opgaver altid blive løst med sparring fra os i funktionen.

 

Vi søger en person, der kan nikke ja til følgende:

 • Er nysgerrig på at opnå en forståelse for, hvordan maskineriet i Sygehusvæsnet fungerer

 • Er god til at kommunikere både skriftligt og mundligt

 • Har et par år tilbage af sin studietid og har lyst til at få erfaring fra en stor virksomhed

 • Er ansvarsfuld, struktureret og trives i fleksible og varierende arbejdsopgaver

 • Bistå med arbejdet omkring Knowledge Management.

 

Vil du høre mere?

Der er ansøgningsfrist den 25. november 2022, og stillingen er tidsbegrænset til et år. Vi ønsker en ansættelse hurtigst muligt. Så send meget gerne din ansøgning til os.

 

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Peter Hansen på mail peteha@regionsjaelland.dk eller telefon 29 44 23 71.

 

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst (HK/AC) med regionerne. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 15 timer om ugen. Vi er fleksible med tilrettelæggelse af arbejdet herunder i forbindelse med eksaminer. Du bliver ansat af Region Sjælland. Din daglige arbejdsplads vil være i Koncern IT på Ringsted Sygehus, men med mulighed for hjemmearbejdsdage.

 

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

 

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

 

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER - Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

 

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

 

Vi glæder os til at høre dig.

 

Kontaktperson(er):

Navn: Peter Hansen

Stilling: Funktionschef

Email: peteha@regionsjaelland.dk

Mobile: 29442371

 

Fakta:

Arbejdssted:

Ringsted

Sygehus

 

Stilling:

Studentermedhjælper

 

Quicknr:

022020

 

Jobtype:

Deltid under 21 timer

 

Opslået:

15.11.22

 

Ansøgningsfrist:

25.11.22

 

Ansættelsesstartdato:

01.12.22

 

Kontaktperson:

Funktionschef

Peter Hansen

Mobile: 29442371

Send email

 

Hjemmeside:

www.regionsjaelland.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland - Ringsted Sygehus

Adresse 1
Bøllingsvej 30
4100 Ringsted
Danmark
Adresse 2
Bøllingsvej 30
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2022
Udløber
25-11-2022
Kviknummer
LJA-84255354
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland - Ringsted Sygehus

Adresse
Bøllingsvej 30
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-11-2022
Ansøgningsfrist
25-11-2022
Kviknummer
LJA-84255354
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed