Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til IT-afdelingen i Aalborg Forsyning

Aalborg Forsyning

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
27-06-2022
Er du studerende, og leder du efter et studiejob i en spændende og innovativ IT-afdeling? Vil du prøve dig selv af i spændingsfeltet mellem IT og forretning, og være med til at udvikle og drive Aalborg Forsynings enterprise arkitektur (EA)? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i IT.

Jobbet 

Team Digital Forretningsudvikling søger en studentermedhjælper, som aktivt skal deltage i modningen af Aalborg Forsynings enterprise arkitektur (EA). Du vil sammen med Enterprise arkitekten være understøttende, og på sigt udførende, på en række opgaver omhandlende EA. Opgaverne spænder vidt fra dataindtastning, over møder med forretningen, til kortlægning og analyse af systemlandskaber. Dertil vil du være understøttende i implementeringen af nyt EA-værktøj. 

På sigt forventes det, at opgaverne vil vokse med modningen af EA og skifte fra beskrivende til analyserende. 

Du vil blive ansat i team Digital Forretningsudvikling, som i dag består af 5 forretningskonsulenter, én enterprise arkitekt og teamlederen. 

Arbejdspladsen er beliggende på Nefovej 50, 9310 Vodskov. Du vil dog få stor frihed til at arbejde hjemmefra, hvis transport til adressen er besværlig. 

Om dig 

Du er i gang med en kandidatuddannelse, der giver dig muligfor at arbejde i feltet mellem IT og forretning (cand.it i it-ledelse, cand. it i it, læring og organisatorisk omstilling eller lignende). Gerne med fag indenfor it-strategi, proceskortlægning, forretningsforståelse eller lignende. Studerende, som starter på 1. semester af en kandidatuddannelse, kan også ansøge.  

Du vil blive indført i EA-principper, så forudgående kendskab er ikke nødvendig, men en fordel. 

Det er afgørende, at du er selvstændig, nysgerrig, kritisk og ikke mindst har mod på at stå på egne ben. En del af opgaverne vil kræve, at der rækkes ud i forretningen for at stille dumme spørgsmål. 

Hvem er vi? 

Digital Forretningsudvikling er et team i IT, som har til formål at understøtte og drive digitaliseringen af hele Aalborg Forsyning. En af måder, hvorpå dette opnås, er gennem EA, der sætter rammerne for IT. 


Løn og ansættelsesforhold 

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og kantineordning. 

Der er ansøgningsfrist fredag den 5. august og samtaler vil blive afholdt i uge 32 og 33.  

Interesseret? 

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Andreas Kryger, enterprise arkitekt, telefon 25 19 93 73, mail andreas.kryger@aalborgforsyning.dk 

 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning". Her udfylder du den formular, som kommer frem samt vedhæfter ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante bilag. 

Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i tre direktørområder for hhv. innovation, teknik og økonomi, samt divisionen Renovation og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed også for kommende generationer.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aalborg Forsyning

Adresse 1
Nefovej 50
9310 Vodskov
Danmark
Adresse 2
9310 Vodskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-06-2022
Udløber
05-08-2022
Kviknummer
LJA-83764481
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aalborg Forsyning

Adresse
Nefovej 50
9310
Vodskov
Praktisk information
Indrykket
27-06-2022
Ansøgningsfrist
05-08-2022
Kviknummer
LJA-83764481
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed