Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Investeringsafdelingen

TDC Pensionskasse

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-06-2022

I TDC Pensionskasse (TDP) har vi mange spændende projekter i støbeskeen, og derfor søger vi en velformuleret, analytisk og hjælpsom studentermedhjælper, der kan bistå os med disse.

Du bliver en del af pensionskassens investeringsteam, som laver finansiel risikostyring, samt taktisk og strategisk aktivallokering af pensionskassens investeringsaktiver for omkring 35 mia. kr. Investeringsteamet består inklusiv dig af 5 medarbejdere.

Analysearbejde, kvalitetsrapportering, performancemåling osv.

I stillingen får du mulighed for at udfolde dig selvstændigt, samtidig med at du udvikler dine kompetencer med mange udfordrende arbejdsopgaver. Her bliver dine væsentligste opgaver at deltage i:

  • Performancemåling af eksterne kapitalforvaltere
  • Projektarbejde og tovholder på udviklingsopgaver
  • Forberedelse af kvartalsrapportering til direktion og bestyrelse
  • Videreudvikling af kvantitative, strategiske investeringsredskaber
  • Diverse analysearbejde og administrationsopgaver inden for investering

Interesseret i investering?

Du er i gang med en videregående uddannelse på mat.øk, cand.polit., cand.merc.fir eller lignende, og du har været i gang med dit studium i minimum et par år. Du har interesse for investering og har sandsynligvis allerede opnået gode resultater i finansierings- og investeringsfagene. Har du tilmed erfaring med tilsvarende arbejdsopgaver fra et lignende studiejob, er det kun en fordel.

Med din analytiske indgangsvinkel til problemstillinger er du god til at se finansielle sammenhænge. Du arbejder struktureret og er yderst kvalitetsbevidst, ligesom du i opgaveløsningen udviser både initiativ og selvstændighed. Desuden er du team-orienteret og har godt humør, samtidig med at du er indstillet på at yde en ekstra indsats, når opgaverne kræver det.

Du kommunikerer klart på dansk og engelsk, er fortrolig med Office-pakken og kan anvende Excel som et stærkt analyseværktøj. Eventuel erfaring med Python, R eller SQL er en fordel, men ikke et krav. Dine opgaver og projekter kan til en vis grad tilpasses dit erfaringsniveau med kodning. Da vi gerne vil beholde dig i nogle år, er det vigtigt, at du ikke har planlagt et udvekslingsophold på overbygningen på din uddannelse.

Indsigt i risikobaseret porteføljestyring

Du kan se frem til en udfordrende stilling i et travlt og uformelt miljø, hvor du vil få indsigt i samspillet mellem langsigtet afkastoptimering og kortsigtet kapitalbevaring, hvor du vil være i dialog med eksterne samarbejdspartnerne - såsom banker og kapitalforvaltere - og i det hele taget være med til at præge udviklingen.

Hos TDP får du en afvekslende hverdag i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor sammenhold og fællesskab vægtes højt. Derfor afholder vi også forskellige sociale arrangement som fx fredagsbarer, sommerfest, og lignende Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet og vores lokaler er centralt placeret i København ca. 5 minutters gang fra Sydhavn Station (Teglholmen).

Arbejdstiden er ca. 15-20 timer om ugen, og gerne med opstart i juni 2022.

Vi indkalder til samtaler løbende så send gerne din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Portfolio Manager, Jacob Andreasen, tlf. 2460 7582.

Kontakt information:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Senior Portfolio Manager, Jacob Andreasen, tlf.24607582.

Arbejdssted:

Teglholmsgade 1, København

Ansøgningsfrist: 3. juli 2022

Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter processen, når den rette kandidat er fundet. Så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest 3. juli 2022.  Du ansøger stillingen ved at klikke på Ansøg nu. Du kan finde stillingen på www.tdcnet.dk/karriere

Du kan forvente at høre fra os indenfor 3 uger efter ansøgningsfristen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

TDC Pensionskasse

Adresse 1
Teglholmsgade 1
København
Danmark
Adresse 2
Teglholmsgade 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-06-2022
Udløber
03-07-2022
Kviknummer
LJA-83727526
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

TDC Pensionskasse

Adresse
Teglholmsgade 1
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-06-2022
Ansøgningsfrist
03-07-2022
Kviknummer
LJA-83727526
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed