Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til International Enhed - Beredskab Udland/Rejsesikkerhed

Københavns Professionshøjskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-10-2022

Beredskab Udland søger en studentermedhjælper til at varetage driften af KPs Rejseprogram. 

Beredskab Udland har ansvaret for KP's Rejseprogram for udrejsende studerende og er sammensat af medarbejdere fra Studieservice International Enhed og Studievejledningen. Beredskab Udland samarbejder med KP's samlede beredskab, uddannelsernes internationale koordinatorer, studerende, eksterne samarbejdspartnere og myndigheder. Beredskab Udland er organisatorisk placeret i Studieservice - Tværgående aktiviteter.  

Om dig 
Du evner at have overblik over store datamængder, har sans for detaljen og kan arbejde selvstændigt og organisere dine opgaver. Desuden udviser du naturlig diskretion, forståelse og respekt for datasikkerhed.

Det vil være en fordel, hvis du har:

  • indsigt i organisation og ledelse i en beredskabsfaglig kontekst og forebyggelse
  • erfaring med Microsoft Office pakke
  • erfaring med arbejde på forskellige IT-platforme.

Dine primære opgaver vil være:

  • Ansvar for administration af KP's Rejseprogram - online rejsesikkerhedskursus og rejseerklæring
  • Rapportskrivning på baggrund af studerendes evaluering af udvekslingsophold
  • Evaluering af procedurer, udvikling af vejledninger, arbejdsredskaber, beredskabsplaner og action cards til brug for studerende, koordinatorer og Beredskab Udland
  • Monitorering af utilsigtede episoder for udrejsende studerende
  • Samarbejde med studerende og internationale koordinatorer
  • Understøttelse af Beredskab Udland ved akutte hændelser.

Der vil udover ovenstående løbende være ad hoc-opgaver i International Enhed såsom support i forbindelse med konferencer, større events og mindre administrative opgaver.
Mængden af arbejdsopgaver varierer gennem året.

Der vil være mulighed for både hjemmearbejde og arbejde på kontoret på Campus Carlsberg, og timerne placeres i samarbejde med medarbejdere i International Enhed. Din oplæring vil primært ske ved sidemandsoplæring i samarbejde med den nuværende studentermedhjælper. Du vil desuden skulle tage og bestå kurser i datasikkerhed.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start hurtigst muligt. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie. 

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.  

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V. 

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte international advisor Charlotte Kristensen på tlf.: +45 51380361??.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 14-10-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43, onsdag den 26. oktober.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________
 

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Professionshøjskole

Adresse 1
Humletorvet 3
1799 København V
Danmark
Tlf
41898143
Adresse 2
1799 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-10-2022
Udløber
14-10-2022
Kviknummer
LJA-84089964
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Professionshøjskole

Adresse
Humletorvet 3
1799
København V
Tlf: 41898143
Praktisk information
Indrykket
03-10-2022
Ansøgningsfrist
14-10-2022
Kviknummer
LJA-84089964
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed