Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til HR

The Cube

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
18-09-2020
Har du lyst og mod på at arbejde med læringsprocesser og træning helt tæt på beslutningerne i en lille, men slagkraftig HR-afdeling? Vil du lære mere om, hvordan man kan arbejde med forretningsorienteret HR i en kommerciel virksomhed? Så er du muligvis vores nye HR-studentermedhjælper.

Dine opgaver Som studentermedhjælper hos os vil du først og fremmest komme til at arbejde med træning og uddannelse. Vi er i færd med at bygge vores eget uddannelsesprogram op Gastronaut-uddannelsen som er en stor strategisk satsning. Du vil skulle bidrage til at afdække læringsbehov, udvikle nye kurser og hjælpe til med kursusadministration. Vi står overfor at skulle flytte en del af træning og uddannelse til et digitalt akademi på den nye mobile medarbejderapp. I den proces tænker vi, at du kommer til at hjælpe til med opsætningen af appen med at supportere og træne vores ledere i hvordan den bruges.

Om dig Du er i gang med en videregående uddannelse og har maks. 2-3 år tilbage. Din uddannelsesretning er ikke så afgørende, men det er en nødvendighed, at du har interesse for HR, og at du ser dig selv som HR-professionel efter endt uddannelse. Vi regner med, at du kan bidrage med både teoretiske og praktiske vinkler på vores opgaver, og at du ikke er bange for at dele dine tanker.

Vi er få mennesker, der dækker et bredt felt af opgaver, og det er derfor afgørende, at du er effektiv og digitalt kompetent, for på den måde aktivt at kunne bidrage til, at vores arbejdsprocesser er tænkt smart og digitalt fra starten.

Du skal være skrap til det kommunikative, både i skrift og i tale, og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores øvrige afdelinger, hvorfor du også skal have gode samarbejdsevner.

Om os Cheval Blanc Kantiner A/S driver omkring 90 kantiner over hele Danmark, og vi er lidt over 350 medarbejdere. Vi elsker at nørde igennem med maden, men går også op i, at kloden ikke koger over.

HR holder til sammen med resten af vores HQ i Hellerup. Herfra supporterer vi forretningsorienteret driften indenfor hele HR-paletten. Du bliver en del af et team på i alt tre personer.

Vi regner med, at jobbet fylder ca. 15-18 timer ugentligt fordelt på 2-3 dage, men vi tager naturligvis hensyn til eksaminer og andre vigtige ting, der skal passes.

Har du helt afgørende spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe hvis ikke, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

The Cube

Adresse 1
Tuborg Parkvej 8
2900 Hellerup
Danmark
Tlf
24806288
Praktisk information
Oprettet
18-09-2020
Udløber
01-10-2020
Kviknummer
LJA-81120698
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

The Cube

Adresse
Tuborg Parkvej 8
2900
Hellerup
Tlf: 24806288
Praktisk information
Indrykket
18-09-2020
Ansøgningsfrist
01-10-2020
Kviknummer
LJA-81120698
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed