Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til HR, Kvalitet og Effekt i Børn- og Ungeforvaltningen

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
29-06-2022
Kan du lide at løse en bred vifte af akademiske opgaver, såsom analyse- og formidlingsopgaver, samtidig med at du vil få opgaver af mere administrativ og praktisk karakter? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Om os
HR, Kvalitet og Effekt er en udviklingsenhed, hvor vi arbejder med at styrke og strukturere Børn- og Ungeforvaltningens arbejde med HR/arbejdsmiljø, fundraising, kvalitet og effekt.

HR, Kvalitet og Effekt er en enhed under staben Politik og Strategi, som hører ind under Børn- og Ungeforvaltningen. Børn- og Ungeforvaltningen varetager Odense Kommunes opgaver inden for børne- og ungeområdet som blandt andet folkeskoler, dagtilbud, ungdomsskoler samt en række specialtilbud for børn og unge.

Du kan se frem til at skulle arbejde i en mindre enhed af konsulenter, hvor der er en uformel omgangstone samt mange spændende opgaver og udviklingsmuligheder. Derudover vil du, sammen med de andre studentermedhjælpere i staben, også skulle varetage opgaver for andre enheder i Politik og Strategi (Ledelsessekretariatet og Kommunikation og Rådgivning).

Om jobbet
Du vil komme til at løse en bred vifte af akademiske opgaver, såsom analyse- og formidlingsopgaver, samtidig med at du vil få opgaver af mere administrativ og praktisk karakter.

Om dig
Vi forestiller os, at vores kommende studentermedhjælper er i gang med en kandidatuddannelse. Uddannelsesretningen er ikke altafgørende, men for at lykkes i jobbet er det vigtigt at du:
  • er generalist med stærke analysekompetencer
  • har en god talforståelse og kan lave mindre data- og analyseopgaver samt fremstille taldata på en overskuelige måde - eksempelvis i Excel
  • kan indsamle data og hurtigt skabe overblik over større mængder viden eller information, så det kan formidles og præsenteres (eksempelvis i PowerPoint) på en let og overskuelig måde
  • arbejder struktureret, selvstændigt og er opsøgende på opgaver
  • er god til desk research
  • har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner
  • har mod på at fungere som projektassistent for diverse projekter med koordinering og mødeafholdelse
  • er god til at opbygge relationer
Har du interesse for effektstyring, kvalitetsudvikling, arbejdsmiljø, strategisk HR samt børn- og ungeområdet er det naturligvis et plus. Vi lægger vægt på, at du er kvalitetsbevidst, går op i et godt slutprodukt, er serviceminded og struktureret i din opgaveløsning. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og arbejde selvstændigt - også i travle perioder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Din fysiske placering vil være på Ørbækvej 100, 5250 Odense SØ.

Stillingen er på 15 timer om ugen fordelt på faste ugedage, som vi aftaler i fællesskab.
Dog er vi en fleksibel arbejdsplads og tager selvfølgelig hensyn til eksamensperioder, ferier og lignende, og forventer det samme fra dig i forhold til travle perioder på kontoret.

Vil du vide mere?
Har du behov for at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til chef Simon Anderschou på 30 70 78 17 eller konsulent Ida Most-Mottelson på 24 62 11 69.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 7. august 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 10. august 2022. Første dag på jobbet er mandag den 15. august 2022 (eller efter aftale).

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du er studerende og indskrevet på en videregående uddannelse.

Vi genopslår denne stilling for at tiltrække et bredere felt af ansøgere.
 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Odense Kommune

Adresse 1
Ørbækvej 100A, st.
5220 Odense SØ
Danmark
Tlf
30120648
Adresse 2
5220 Odense SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-06-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83772216
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Odense Kommune

Adresse
Ørbækvej 100A, st.
5220
Odense SØ
Danmark
Tlf: 30120648
Praktisk information
Indrykket
29-06-2022
Ansøgningsfrist
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83772216
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed