Gem annonce

Studentermedhjælper til Faciliteter i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-09-2022

Synes du, at det kunne være spændende at være en del af en arbejdsplads, hvor vi understøtter det københavnske kultur- og idrætsliv? Er du i gang med en videregående uddannelse, og vil du udvikle dine skriftlige kompetencer? Kan du lide at være med, hvor tingene sker, og har du lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Sekretariatet i KFF Faciliteter holder snor i alle processer på tværs af organisationen lige fra udkast til borgmestersvar, indstillingsnotater til direktionen, bidrag til budgetforhandlingsprocessen, organisationsudvikling, MED- og arbejdsmiljøarbejdet til understøttelse af ledelsen i løbende organisatoriske- og administrative processer. Derudover er den interne kommunikation i KFF Faciliteter også forankret her.

Om jobbet

Sekretariatet søger en studentermedhjælper med stærke skriftlige kompetencer, der både kan bidrage til organisationens interne kommunikation med udarbejdelse af nyheder (kendskab til journalistisk metode en fordel), og hjælpe med alt fra mødeplanlægning, præsentationer og borgersvar til research, dataindsamling og arkivering. Opgaverne er alsidige og udadvendte med mange hurtige skift og deadlines.

Som studentermedhjælper i KFF Faciliteter får du muligheden for at udvikle dig fagligt, og du vil bidrage til opgaveløsningen i en Danmarks største offentlige organisationer. Vi er fleksible i forhold til eksamensperioder, men forventer samtidig også, at du kan være fleksibel i travle perioder.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Er i gang med en videregående samfundsfaglig uddannelse
  • Har minimum to år tilbage af dine studier
  • Har stærke skriftlige kompetencer og ved, hvor kommaerne skal sættes
  • Har flair for tal
  • Er udadvendt, struktureret og kan arbejde selvstændigt
  • Arbejder hjemmevant i Microsoft Word, Excel, Power Point mv.
  • Ikke er bange for at tage fat på solide rugbrødsopgaver

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Der er tale om fastansættelse i en fuldtidsstilling på 15 timer om ugen.

Om KFF Faciliteter

KFF Faciliteter står for arealplejen af alle boldbaner og yder viceværtsservice til alle biblioteker, idrætsanlæg og kulturhuse i Københavns Kommune. Derudover driver KFF Faciliteter alle svømmehaller, friluftsbade, havnebade og strande i Københavns Kommune. Endelig står KFF Faciliteter for natteværterne i det københavnske natteliv, havneværterne i Københavns Havn og servicerunderinger om aftenen på alle københavnske kulturinstitutioner.

KFF Faciliteter består organisatorisk af tre serviceområder og en stab, der igen er delt i tre teams: Sekretariat, Byggeri og Miljø; Strategi og Projekter; og Økonomi og Data. Der er ca. 350 ansatte i KFF Faciliteter. Du vil blive en del af Sekretariat, Byggeri og Miljø.

Yderligere information

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at henvende dig til teamleder Jannik Knudsen på 2029 2323.

Jobstart snarest muligt i forhold til hvad der passer dig og senest fra den 1. december 2022.

Søg via linket senest lørdag den 1. oktober 2022

Samtaler gennemføres i uge 40.

 

Kultur- og Fritidsforvaltningen

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
08-09-2022
Udløber
01-10-2022
Kviknummer
LJA-84010708
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-09-2022
Ansøgningsfrist
01-10-2022
Kviknummer
LJA-84010708
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce