Gem annonce

Studentermedhjælper til entreprisestyring i vejdrift

Vejdirektoratet - Middelfart

Middelfart, Fyn

Indrykket
23-03-2020
Er du under uddannelse som ingeniør, landinspektør, maskinmester eller lignende, og har du lyst til at udvikle dig selv og din karriere indenfor entreprisestyring? Så bliv studentermedhjælper hos os i Middelfart.

Dine opgaver Du kommer til at hjælpe vores entreprisestyrere med de opgaver, der er i forbindelse med kontraktstyring af opgaver indenfor løbende vejdrift.

Dine opgaver vil omfatte almindelige entreprisestyringsopgaver såsom kontrol af entreprenørens opgaveudførelse, mængdekontrol og fakturabehandling. Du vil også blive inddraget i sagsbehandling ved trafikant- og borgerhenvendelser.

Som studentermedhjælper hos os vil du få en grundig oplæring i dine ansvarsområder, så du kan støtte vores entreprisestyrere og bliver i stand til at arbejde selvstændigt med dine opgaver.

Din profil
  • Du er studerende på en ingeniør-, landinspektør-, maskinmester- eller tilsvarende teknisk uddannelse og har minimum to år tilbage af dit studie.
  • Du har et godt kendskab til brug af Office-pakken og kan arbejde selvstændigt i sparring med kollegaer.
  • Du kan formulere dig flydende på dansk både mundtligt og skriftligt.
  • Du er grundig og arbejder struktureret.
  • Du har et gyldigt kørekort (kategori B).
Om os Vejdirektoratet arbejder målrettet på en effektiv og sikker trafikafvikling på statens vejnet med fokus på, at trafikanterne kommer nemt og sikkert frem. Du bliver tilknyttet afdelingen for Entreprisestyring, hvor vi bl.a. står for kontraktstyring af vejdrifts- og anlægsentrepriser i Vejdirektoratet.

Du bliver samtidig en del af et fagligt miljø i Entreprisestyring, hvor vi i alt er ca. 60 kompetente medarbejdere. Vi har en dagligdag, der er præget af en uformel atmosfære, et godt arbejdsklima med gode kollegaer og godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Den ugentlige arbejdstid forventes at være gennemsnitligt 10 timer om ugen fordelt på 40 uger årligt. Arbejdstiden planlægges løbende, og vi er fleksible i forhold til at gøre plads til dine eksamensperioder og lignende. Der vil være mulighed for at øge arbejdstiden i ferieperioder efter aftale. Du starter 1. maj 2020 eller snarest herefter.

Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Entreprisestyring Vest, hvor du ansættes i Drift og Teknikdivisionen på adressen Teglgårdsparken 102, 5500 Middelfart.

Læs mere Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Fagprojektleder Troels Kragh på ttk@vd.dk eller på tlf. 7244 2741.

Er du interesseret? Send din ansøgning senest den 13. april 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 16.

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet - Middelfart

Adresse
5500 Middelfart
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
72442741
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79921884
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet - Middelfart

Adresse
Teglgårdsparken 102
5500
Middelfart
Praktisk information
Indrykket
23-03-2020
Ansøgningsfrist
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79921884
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce