Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til DMI's Nationale Center for Klimaforskning

DMI - København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-11-2022
Danmarks Meteorologiske Institut (DMI)s Nationale Center for Klimaforskning (NCKF) søger snarest muligt en studerende, der kan bidrage til forskellige opgaver i NCKFs enhed: Satellitter og Arktis. Du bliver en del af DMIs NCKF forskningsafdeling og vil arbejde tæt sammen med DMIs dygtige og dedikerede medarbejdere i enheden.

Stillingsbeskrivelse Du skal indgå i nogle af vores internationale projekter, der vedrører satellitmålinger af havis i Arktis. På DMI arbejdes der dels med at udvikle algoritmer, der kan relatere satellitmålinger til fysiske parametre, fx havistemperatur, havisudbredelse og -koncentration og dels med at kvalitetssikre de fysiske parametre. Du skal være med til at afprøve algoritmer, kvalitetssikre data og stå for valideringsrapporter inden for Ocean and Sea Ice SAF (OSI-SAF) projektet. Der vil også være opgaver med at vedligeholde en hjemmeside og plotning af figurer til præsentationer.

Dine kompetencer Vi forestiller os at:

  • Du er dygtig med en computer og nysgerrig for at lære nye ting
  • Du har erfaring med at programmere i Python
  • Du har erfaring med at håndtere satellitobservationer i Arktis
  • Du har indsigt i statistiske metoder og erfaring med at håndtere store datamængder
  • Du har interesse for remote sensing og geofysik
  • Du er nem at arbejde sammen med og kan indgå som en del af DMIs NCKF-SAT enhed.
Om os DMI, der er en institution under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, udfører prognose- og varslingstjeneste samt kontinuerlig overvågning af vejr, klima og hav, dels for at sikre menneskeliv og materielle værdier, dels for at skabe økonomisk grundlag for økonomisk og miljømæssig planlægning af samfundet.

DMI er en førende europæisk leverandør af processerede jordobservations-satellitdata. DMIs NCKF afdeling har ca 50 ansatte videnskabsfolk, hvoraf de 18 arbejder i enheden Satellitter og Arktis. Vi har en stærk international profil hvilket også afspejles i de mange forskellige nationaliteter samt engelsk som det daglige arbejdssprog.

Ansættelse og løn Sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) samt overenskomst mellem Finansministeriet og HK STAT.

Konkrete arbejdstider vil blive tilpasset efter arbejdsbelastning og din studietid, med gennemsnit 10 timer pr. uge. Arbejdstiden tilrettelægges endvidere, så vi tager hensyn til eksamensperioder.

Mere information? For yderligere oplysninger om stillingerne, kontakt leder af NCKF-SAT, Jacob L. Høyer (telefon: 39 15 72 03 eller pr. e-mail: jlh@dmi.dk).
Ansøgning, CV og eksamensbeviser skal sendes til os senest torsdag d. 1. december 2022, kl. 12:00.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DMI - København

Adresse 1
Sankt Kjelds Plads 11
2100 København Ø
Danmark
Tlf
29 47 85 34
Adresse 2
2100 København Ø
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
24814353
Praktisk information
Oprettet
22-11-2022
Udløber
01-12-2022
Kviknummer
LJA-84272496
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Miljø og energi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DMI - København

Adresse
Sankt Kjelds Plads 11
2100
København Ø
Tlf: 29 47 85 34
Praktisk information
Indrykket
22-11-2022
Ansøgningsfrist
01-12-2022
Kviknummer
LJA-84272496
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Miljø og energi
Beliggenhed