Gem annonce

Studentermedhjælper til digitalisering og velfærdsteknologi i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2022
Vil du være med til at understøtte, at digitalisering- og velfærdsteknologiprojekter bliver til gode løsninger for borgere inden for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet? Ønsker du at bidrage til udviklingen på det velfærdsteknologiske område og til at få de teknologiske løsninger til borgere og medarbejdere til at virke så gnidningsfrit som muligt?

Kontoret for Projekter og Digital Udvikling hører under Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdets Stab, som er en del af den centrale forvaltning i Frederiksberg Kommune. Vi tester og implementerer nye velfærdsteknologiske løsninger, hvilket er et området i rivende udvikling.

Som studentermedhjælper i vores team vil du få kendskab til at arbejde i en politisk styret organisation og få erfaring med at arbejde projektbaseret. Du vil få ansvaret for at supportere en række projekter omhandlende implementering og udbredelsen af velfærdsteknologi, der kan understøtte borgernes hverdag samt digitalisering af sundhedsydelser.
Afhængig af din profil og interesser vil du også kunne indgå i arbejdet med at:
  • afprøve og implementere nye digitale og velfærdsteknologiske løsninger
  • deltage i analyser, indsamle data og omsætte oparbejdet viden til skriftlige materialer
  • foretage feltarbejde i kommunale institutioner samt desktop research f.eks. for at skabe overblik over nyeste metoder og teknologier.

Den ideelle kandidat:  Har bestået minimum 2 år af sit studie på en relevant mellemlang/videregående uddannelse, og:
  • har teknisk flair og interesse i digitale løsninger, hardware og software
  • trives i mødet med borgere, som skal hjælpes og motiveres til at benytte digitale løsninger
  • er god til at koordinere og samarbejde, som medvirker til at skabe resultater
  • har mod på at arbejde tæt sammen med borgere og medarbejdere på sundhedsområdet
  • er struktureret og fokuseret
  • er udadvendt, opsøgende og selvstændig
Vi tilbyder dig et spændende job i en organisation med gode udviklingsmuligheder, dygtige kollegaer og et ledelsesgrundlag, der lægger vægt på tillid og en anerkendende tilgang til medarbejderne.
 
Ansættelsesvilkår og ansøgning
Ansættelse sker efter gældende HK-overenskomst, og den forventede arbejdstid er gennemsnitlig 15 timer om ugen. Så vidt muligt tilstræbes det, at du er på arbejde 2-3 gange om ugen, af hensyn til at understøtte supportfunktionen. Der vil være mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Konsulent og projektleder Christina Bilevits på mail: chbi01@frederiksberg.dk / tlf. 28 98 59 31.
 
Ansøgningen sendes til Frederiksberg Kommune via opslaget på Frederiksberg Kommunes hjemmeside. Vedlæg CV og kopi af eksamenspapirer.
Ansøgningsfrist er den 1. juni. Ansættelsessamtaler afholdes i løbet af uge 23, og stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune

Adresse
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
01-06-2022
Kviknummer
LJA-83605311
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune

Adresse
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-05-2022
Ansøgningsfrist
01-06-2022
Kviknummer
LJA-83605311
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce