Gem annonce

Studentermedhjælper til Digital Marketing

Digital Marketing

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
10-06-2021

Er du passioneret for kommunikation og udvikling af digitale platforme? Er du dygtig til at redigere billeder og skrive fængende tekster med et glimt i øjet? Vil du være del af et team, som har til opgave at opkvalificere den digitale kommunikation på vegne af landets førende shoppingcentre?
Så er dette studiejobbet for dig!

Hos Danske Shoppingcentre er vi på nippet til at udrulle en omfattende, ny omni-channel strategi, og du kan komme med på rejsen. Som studentermedhjælper i det digitale marketingteam, vil du spille en aktiv rolle i arbejdet med at optimere og digitalisere kommunikationskanalerne for 18 af de førende shoppingcentre i Danmark. I rollen får du derfor en unik mulighed for at have fingeren på pulsen og udnytte dine marketingkompetencer på en bred pallette af opgaver. Jo mere du beviser at du kan, jo større ansvar vil du få.

Løsningernes legeplads
Som studentermedhjælper i marketingteamet, vil dine primære arbejdsområder være at assistere i udviklingen og opbygningen af 18 nye hjemmesider i ét fælles CMS (DynamicWEB). Du kommer til at indsamle, optimere og redigere content, såsom billeder og tekster (fx i Photoshop), og ligeledes kommer du til at lave forberedende opgaver ifm. de nuværende hjemmesiders migrering til det nye univers. Løbende laver vi optimeringsarbejde som SEO, test og databaserede justeringer i tæt samarbejde med de marketingansvarlige i vores 18 shoppingcentre.

Du vil blive en del af et mindre marketingteam, som hører under Commercial Development afdelingen i Danske Shoppingcentre, beliggende i City2, Høje Taastrup. Her tilbyder vi: Et studiejob i en dynamisk og udfordrende virksomhed, med mulighed for at skabe et bredt netværk. Interessant erhvervserfaring inden for digital udvikling, marketing og kommunikation, samt et udviklende, selvstændigt og meget alsidigt arbejdsmiljø, hvor en uformel omgangstone og et godt humør værdsættes.

Dine kompetencer. Vores samarbejde. Sammen skaber vi resultaterne.
For at have succes i rollen, skal du være struktureret og have en løsningsorienteret tilgang til alle typer af opgaver. Du skal være glad for nye udfordringer, og god til at tage initiativ samt finde på kreative løsninger. Du har et godt flow når du skriver tekster, og kan lide at redigere billeder. Og så er du udadvendt, imødekommende og samarbejdsvillig.

Vi forventer desuden at du:

  • Er i slutningen af din bachelor (og skal læse videre) eller i starten af din kandidat inden for kommunikation, digital marketing eller lign.
  • Er struktureret, grundig og systematisk, med en god teknisk forståelse
  • Har erfaring inden for CMS, Google Analytics samt billedredigering i fx Photoshop. Herudover er erfaring med SEO, digital kommunikation og marketing en stor fordel
  • Er flydende i professionelt dansk og engelsk
  • Er fleksibel og åben for alle slags opgaver

I stillingen forventes du at have en arbejdstid på ca. 10-15 timer om ugen, gerne med én-to hele dage på vores kontoret, hvis studieskemaet tillader det. Stillingen er med start 2. august 2021.

Har du spørgsmål?
Så kontakt Ditte Furstrand Nytofte, Online Manager, tlf. 27281801 eller Isabella Scordo Lyngh, HR-Koordinator, tlf. 22181523.

Sådan ansøger du
Klik på linket nedenfor og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler, og senest d. 20. juli. Der kan forekomme lidt senere svartider grundet sommerferie.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Digital Marketing

Adresse
2630 Taastrup
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
27281801
Praktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
20-07-2021
Kviknummer
LJA-82234342
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Digital Marketing

Adresse
Cityringen 24
2630
Taastrup
Praktisk information
Indrykket
10-06-2021
Ansøgningsfrist
20-07-2021
Kviknummer
LJA-82234342
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce