Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Det Boligsociale Fællessekretariat

BOLIGFORENINGEN ÅRHUS OMEGN

Aarhus, Østjylland

Indrykket
11-05-2020

Vær med til at skabe udvikling i udsatte boligområder

Det Boligsociale Fællessekretariat er sekretariat for de almene boligorganisationer i Aarhus. Vi styrker og understøtter de boligsociale indsatser i byens udsatte boligområder, og vi arbejder med boligpolitiske spørgsmål med sociale konsekvenser for vores beboere. Vi er fire medarbejdere, der arbejder med sekretariatsfunktioner som analyse, projektudvikling og -støtte, kommunikation, netværk og interessevaretagelse. Det sidste skrivebord kan blive dit, hvis du motiveres af udsigten til at skabe ny viden på området gennem kvalitative og i særdeleshed kvantitative analyser og kan lide at se viden og idéer omsat til handling.
Det Boligsociale Fællessekretariat holder til i Pakhusene på Aarhus Ø, hvor vi deler kontor med BL Danmarks Almene Boliger, de almene boligorganisationers interesse- og brancheorganisation samt Boligsocialnet, som varetager BLs landsdækkende faglige udvikling af boligsociale medarbejdere.

 

Vi tilbyder dig

 • Mulighed for at anvende din uddannelse og dine analytiske kompetencer i praksis.
 • En unik faglig indsigt i den almene sektor og de udsatte boligområder, som kontinuerligt er et varmt politisk emne.
 • Mulighed for at opbygge erfaring med konsulentarbejde i en politisk ledet organisation.
 • En plads i et ungt, dynamisk og højtydende team, hvor tingene indimellem går stærkt. Vi løser vores opgaver med en stor grad af professionalisme, og du vil få masser af ansvar og indflydelse på opgaveløsningen - men vi passer også på hinanden, og der er altid plads til grin.
 • Noget så sjældent som muligheden for at arbejde for en vaskeægte god sag.

 

Opgaver

Din primære opgave er at assistere analysekonsulenten med forskelligartede opgaver, særligt udtræk, bearbejdning og videreformidling af kvantitative data fra monitoreringssystemet BoSocData. Du vil blive koblet på evalueringer af boligsociale indsatser, desk research, rapportskrivning og andre formidlingsopgaver. Du får dine egne faste ansvarsområder herunder dataindsamling og validering af kvantitative data og får rig mulighed for at arbejde selvstændigt, men altid tilknyttet en af vores konsulenter. Derudover vil du komme til at deltage i og hjælpe med planlægning og gennemførelse af møder, workshops og konferencer, sparring med vores konsulenter samt forefaldende opgaver.

 

Vi forestiller os, at du

 • Er i slutningen af bacheloren eller starten af kandidaten på en relevant uddannelse fx statskundskab eller sociologi.
 • Er metodisk velfunderet kvantitativt og kvalitativt, og er stærk i alle faser af analysearbejdet fra udformningen af analyseprojekter, indhentning og bearbejdning af data til formidling. Erfaring med evalueringer er en fordel.
 • Har flair for tal og statistik, indgående kendskab til Excel, kan lide at arbejde eksplorativt med data og kan bevare overblikket og koncentrationen når du sidder med mere rutineprægede opgaver.
 • Har gode skriftlige formidlingsevner.
 • Er positiv, arbejdsom, omhyggelig og engageret og trives med at give en hånd med, når der kommer opgaver ind fra højre, samt at du er indstillet på, at der naturligvis også er rutineopgaver.
 • Er udadvendt og i stand til at tale med alle slags mennesker og begå dig professionelt og tillidsvækkende.

 

Praktiske oplysninger

Stillingen er 10-15 timer om ugen og kan variere med belastningsperioder, naturligvis under en vis hensyntagen til dine eksamensperioder.

Løn efter overenskomst.

Start: Overdragelse fra vores nuværende studentermedhjælper sidst i juni og start efter sommerferien d. 3. august.

Ansøgning, CV, karakterudskrift og anbefalinger sendes i en samlet PDF-fil til analysekonsulent Edith Jakobsen på edith@fs-aarhus.dk mærket studentermedhjælper.

Ansøgningsfristen er søndag den 31. maj, og samtaler forventes afholdt den 9. juni med eventuel anden samtalerunde den 10. juni.

Her på Jobnet er stillingen slået op under Boligforeningen Århus Omegn, da vi administrativt hører under deres CVR nummer. Men Det Boligsociale Fællessekretariat er en selvstændig organisation, der har kontor i Pakhusene på Aarhus Ø.

For mere information om os se vores hjemmeside fs-aarhus.dk. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til analysekonsulent Edith Jakobsen på edith@fs-aarhus.dk.

Hvis det arbejde vi beskriver taler til dig og du overvejer en praktik i efterårssemesteret, så tag også gerne fat i os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

BOLIGFORENINGEN ÅRHUS OMEGN

Adresse 1
Mariane Thomsens Gade 2F, 6.1
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-05-2020
Udløber
31-05-2020
Kviknummer
LJA-80252147
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

BOLIGFORENINGEN ÅRHUS OMEGN

Adresse
Mariane Thomsens Gade 2F, 6.1
8000
Aarhus C
Praktisk information
Indrykket
11-05-2020
Ansøgningsfrist
31-05-2020
Kviknummer
LJA-80252147
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed