Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Det Boligsociale Fællessekretariat

Det Boligsociale Fællessekretariat

Aarhus, Østjylland

Indrykket
30-04-2019

Det Boligsociale Fællessekretariat er sekretariat for de almene boligorganisationer i Aarhus. Vi styrker og understøtter de boligsociale indsatser i byens udsatte boligområder, og vi arbejder med boligpolitiske spørgsmål med sociale konsekvenser for vores beboere. Vi er seks medarbejdere, hvoraf de to arbejder på bydækkende udviklingsprojekter inden for det boligsociale område. Fire arbejder med sekretariatsfunktioner som analyse, projektudvikling og -støtte, kommunikation, netværk og interessevaretagelse. Det sidste skrivebord kan blive dit, hvis du motiveres af udsigten til at skabe ny viden på området gennem kvalitative og i særdeleshed kvantitative analyser og kan lide at se viden og idéer omsat til handling.

 

Det Boligsociale Fællessekretariat deler hus med BL Danmarks Almene Boliger, de almene boligorganisationers interesse- og brancheorganisation samt Boligsocialnet, som varetager BLs landsdækkende faglige udvikling af boligsociale medarbejdere.

 

Vi tilbyder dig

 • Mulighed for at opbygge erfaring med konsulentarbejde i en politisk ledet organisation.

 • Mulighed for at anvende din uddannelse og dine kompetencer i praksis.

 • Et unikt indblik i den almene sektor og det boligsociale arbejde, der i disse år gennemgår en rivende udvikling i takt med, at nye samarbejdsformer mellem den offentlige, den almene og den frivillige sektor vinder frem.

 • En plads i et ungt, dynamisk og højtydende team, hvor tingene ind i mellem går stærkt. Vi løser vores opgaver med en stor grad af professionalisme, og du vil få masser af ansvar og indflydelse på opgaveløsningen - men vi passer også på hinanden, og der er altid plads til grin.

 • Noget så sjældent som muligheden for at arbejde for en vaskeægte god sag.

 

Opgaver

Din primære opgave er at assistere analysekonsulenten med forskelligartede opgaver, herunder udtræk, bearbejdning og videreformidling af kvantitative data fra monitoreringssystemet BoSocData. Du vil blive koblet på evalueringer af boligsociale indsatser, desk research, rapportskrivning og andre formidlingsopgaver. Du får dine egne faste ansvarsområder herunder dataindsamling og validering af kvantitative data og får rig mulighed for at arbejde selvstændigt, men altid tilknyttet en af vores konsulenter. Derudover vil du komme til at deltage i og hjælpe med planlægning og gennemførelse af møder, workshops og konferencer, sparring med vores konsulenter samt forefaldende opgaver.

 

Vi forestiller os, at du

 • Er i slutningen af bacheloren eller starten af kandidaten på en relevant uddannelse fx statskundskab eller sociologi.

 • Er metodisk velfunderet kvantitativt og kvalitativt, og er stærk i alle faser af analysearbejdet fra udformningen af analyseprojekter, indhentning og bearbejdning af data til formidling. Erfaring med evalueringer er en fordel.

 • Har flair for tal og statistik, indgående kendskab til Excel og kan lide at arbejde eksplorativt med data.

 • Har gode skriftlige formidlingsevner.

 • Er positiv, arbejdsom, omhyggelig og engageret og trives med at give en hånd med, når der kommer opgaver ind fra højre, samt at du er indstillet på, at der naturligvis også er rutineopgaver.

 • Er udadvendt og i stand til at tale med alle slags mennesker og begå dig professionelt og tillidsvækkende.

 

Praktiske oplysninger

Stillingen er 10-15 timer om ugen og kan variere med belastningsperioder, naturligvis under en vis hensyntagen til dine eksamensperioder.

Løn efter overenskomst.

Start efter aftale mellem 10. juni og 12. august. Juni foretrækkes af hensyn til overlevering.

 

Ansøgning, CV, karakterudskrift og anbefalinger sendes i en samlet PDF-fil til analysekonsulent Emilie Lykke på emilie@fs-aarhus.dk mærket studentermedhjælper.

 

Ansøgningsfristen er søndag den 19. maj, og samtaler forventes afholdt onsdag den 29. maj.

Evt. anden samtale forventes afholdt tirsdag den 4. juni.

 

For mere information om os se vores hjemmeside fs-aarhus.dk. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til analysekonsulent Emilie Lykke på emilie@fs-aarhus.dk.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Boligsociale Fællessekretariat

Adresse 1
Saralyst Allé 55
8270 Højbjerg
Danmark
Tlf
87 34 00 02
Adresse 2
Saralyst Allé 55
8270 Højbjerg
Danmark
Kontaktperson
Praktisk information
Oprettet
30-04-2019
Udløber
19-05-2019
Kviknummer
LJA-72927721
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse, Analyse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Boligsociale Fællessekretariat

Adresse
Saralyst Allé 55
8270
Højbjerg
Danmark
Tlf: 87 34 00 02
Praktisk information
Indrykket
30-04-2019
Ansøgningsfrist
19-05-2019
Kviknummer
LJA-72927721
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse, Analyse
Beliggenhed