Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til databehandling og servicerapportering i Statens It

Statens It

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
02-03-2021
Ønsker du at få erfaring med databehandling, servicerapportering og BI-værktøjer på it-området?

Vi søger en talstærk, struktureret og analytisk studentermedhjælper til vores enhed for servicerapportering. Servicerapportering leverer bl.a. rapportering til Statens Its kunder samt ledelsesinformation til direktion, områdechefer og teamledere på udvalgte nøgletal.

Du skal have mod på spændende og udfordrende opgaver i en hverdag præget af stor selvstændighed og lyst til at tilegne dig praktisk og studierelevant erfaring med databehandling og servicerapportering.

Om stillingen Sammen med dine gode kolleger driver du vores servicerapportering, som er i løbende forandring i takt med, at vi automatiserer vores rapportering og får nye kunder med nye behov for data.

Hvem er du? Du er studerende på en lang videregående uddannelse. Din studieretning er ikke afgørende, men det kan fx være økonomi, ingeniør, matematik, it eller statskundskab.

Du vil bidrage til følgende opgaver:

 • Vedligehold og udvikling af rapporter i Power Bi, Qlik og andre værktøjer
 • Kvalitetssikring og understøttelse af driftsopgaver i forbindelse med løbende opdateringer af data platformen og Power BI rapporteringen
 • Formidling af komplekse data
 • Vedligehold og udvikling af kunderapporteringsportal
 • Ad hoc-opgaver i teamet.
Du er den helt rigtige til jobbet, hvis:

 • Du har drivkraft og gå-på-mod, og du går selvstændigt til opgaverne med godt humør
 • Du er systematisk, struktureret og analytisk i din tilgang
 • Du trives med faste driftsopgaver, men vil også gerne deltage i mere udviklingsprægede opgaver
 • Du har flair for tal og er avanceret bruger af Excel, Power BI og/eller Qlik (eller har mod på at blive det).
 • Du har erfaring med programmering i fx SQL eller lignende
 • Du stiller høje krav til kvaliteten af eget arbejde og leverer resultater af høj standard.
Du kommer til at indgå på lige fod med de øvrige medarbejdere i teamet, og du får bred kontakt til husets øvrige områder.

Om os Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads med god mulighed for selvstændigt ansvar i løsninger af arbejdsopgaver. Der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og du kommer til at løse forskellige typer af opgaver. I dagligdagen vil du opleve en uformel omgangstone og et arbejdsmiljø præget af høj aktivitet og faglig sparring.

Du vil blive en del af Team Forretningsunderstøttelse, der består af 12 medarbejdere, der arbejder med prissætning, business cases, kundeafregning, analyse, indtægtsbudgettering, tidsregistrering, SLA-rapportering og andre rapporter.

Vi kan tilbyde at blive en del af et team med drive, faglig sparring og godt humør, og som hele tiden stræber efter at udvikle området, så vores service over for kunderne og huset bliver endnu bedre.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Arbejdstiden vil gennemsnitligt være 15 timer om ugen. Vi forventer, at du er fleksibel og i perioder vil have mulighed for at arbejde mere, samtidig med at arbejdstiden tilrettelægges under hensyntagen til din undervisning og eksaminer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende, kan dokumentere at være indskrevet ved en højere læreanstalt, og at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Signe Hagen Pristed på 41 71 87 27 eller signe.hagen.pristed@statens-it.dk eller teamleder Thomas Maak Bloom på 72 31 15 56 eller tmb@statens-it.dk.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes via statens e-rekrutteringssystem - Tryk på knappen Søg stillingen.

Vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 15. marts 2021.

Statens It opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Statens It

Adresse 1
Lautruphøj 2
2750 Ballerup
Danmark
Tlf
72311093
Adresse 2
2750 Ballerup
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
41718727
Praktisk information
Oprettet
02-03-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81777081
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Statens It

Adresse
Lautruphøj 2
2750
Ballerup
Danmark
Tlf: 72311093
Praktisk information
Indrykket
02-03-2021
Ansøgningsfrist
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81777081
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kontor og administration
Beliggenhed