Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Dansk Erhvervs Handelsmarked

Dansk Erhverv

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-12-2018

Har du lyst til at prøve kræfter med arbejdet i en førende erhvervsorganisation? Vil du gerne være med til at styrke konkurrencekraften blandt danske handelsvirksomheder?

 

Dansk Erhvervs Handelsmarked søger en studentermedhjælper til politisk interessevaretagelse og analyse i spændingsfeltet mellem erhvervslivet og det politiske system.  

 

Dansk Erhvervs Handelsmarked har brug for en dygtig medarbejder til bl.a. forbrugerpolitik og brancheforeningen KONPA, der dækker kontorforsyningsbranchen.

 

Tempoet er højt, og dine arbejdsopgaver vil variere fra dag til dag. En stor del af arbejdet vil være koncentreret omkring research samt medlemskommunikation og kræver gode analytiske og kommunikative evner. Som studentermedhjælper vil du få indblik i arbejdsgangen i en spændende brancheorganisation og blive en del af en af landets største og mest dagsordenssættende erhvervsorganisationer, der varetager et bredt felt af politiske og juridiske opgaver.

 

Jobbet                                                                                     

Dine opgaver vil blandt andet bestå i:         

             

 • Research, analyse og koordinering

 • Koordinering og projektledelse

 • Bidrage til høringssvar og politikforslag

 • Udarbejdelse af artikler og indhold til nyhedsbrev, brochurer og medier

 • Redigering af tekst, opsætning og udsendelse af nyhedsbreve til KONPAs medlemmer

 • Opsætning og udsendelse af invitationer til arrangementer og bistand til afholdelse af disse

 

 

Vores forventninger til dig

 

 • Du har gode kommunikationsevner skriftligt såvel som mundtligt

 • Du har flair for it og gerne erfaring med Excel

 • Du brænder for at sikre medlemsvirksomhederne relevant og aktuel information via nyhedsbreve og Sociale medier.

 • Du har gerne kendskab til de politiske arbejdsgange og processer

 • Du er fleksibel, hurtig, struktureret og har blik for, at djævlen ligger i detaljenDu har et stort engagement, kan arbejde selvstændigt og holde mange bolde i luften.

 

 

Du har formentlig en samfundsvidenskabelig uddannelsesprofil, f.eks. stud.scient.pol, og du har bestået første studieår. Som person er du stabil, grundig og kvalitetsbevidst. Du arbejder selvstændigt, løsningsorienteret og er udadvendt. 

 

Stillingen er på ca. 15 timer om ugen fordelt på 2-3 ugentlige arbejdsdage og du vil blive aflønnet efter almindelig studentertakst. Dit daglige arbejde vil foregå på Dansk Erhvervs hovedsæde i den historiske Børsbygning i centrum af København.

 

Godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.

 

Vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt, moderne og nytænkende miljø, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. 

 

Ansøgningen

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos markedschef Lone Rasmussen på telefon 3374 6216 eller lra@danskerhverv.dk eller hos vores nuværende student Frederik Bergenfelt Friis på telefon 2217 0196 eller mail fbf@danskerhverv.dk.   

 

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket Ansøg til højre hurtigst muligt og senest den 14. januar. 

 

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet.

Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv tilbyder et unikt fællesskab med fokus på politisk gennemslagskraft og dybdegående virksomhedsrådgivning. Dansk Erhverv har mere end 200 ansatte, der tæller jurister, økonomer, konsulenter og andre medarbejdere.

Del dette job

Kontakt

Dansk Erhverv

Adresse 1
Børsen
1217 København K
Danmark
Tlf
33746000
Praktisk information
Oprettet
21-12-2018
Udløber
14-01-2019
Kviknummer
LJA-69028123
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Erhverv

Adresse
Børsen
1217
København K
Danmark
Tlf 33746000
Praktisk information
Indrykket
21-12-2018
Ansøgningsfrist
14-01-2019
Kviknummer
LJA-69028123
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed