Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Crew afdeling

Rohde Nielsen A/S

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
02-03-2023

Vi søger en nysgerrig, dygtig og driftig studerende, der ønsker et spændende og udfordrende studiejob hos Crew afdelingen (Crew) hos Rohde Nielsen. Vi søger en medhjælper der kan hjælpe os 15-20 timer pr. uge.

Rohde Nielsen er den største uafhængige dredgingvirksomhed i Europa og har en flåde på mere 35 specialdesignede enheder. Vi opererer i hele verden, hvor vi bygger med naturen og vedligeholder den maritime infrastruktur. Vi er specialister indenfor kystfordring, landindvinding, havneudvikling, uddybning og oprensning samt indenfor offshore konstruktion.

I Crew håndterer vi alle aspekter af bemanding og gør vores yderste for at sikre at vi altid stiller de bedste hold på vores enheder. Vi har en bred portefølje af opgaver, der bl.a. dækker over ansættelse, planlægning af besætning, crew change, ansøgning om arbejdstilladelser og VISA, kursusplanlægning, compliance tjek i forhold til diverse regler.

I øjeblikket beskæftiger vi over 400 søfolk med EU-statsborgerskab. Dette betyder at arbejdet i Crew er en meget dynamisk proces, hvor førsteprioriteten altid er, at vores skibe har de rette søfolk til den rette tid. Vi er derfor også i tæt daglig dialog med vores søfolk, for at i rette tid at kunne planlægge og tilpasse når ændringer opstår.

Til at starte med vil dine opgaver involvere administrativ assistance herunder diverse registreringer af forskellige former for data samt ansøgninger og arkivering. Du vil gradvist få et udvidet ansvarsområde, så det matcher dine kompetencer. Du vil løbende assistere vores Crew Managers med diverse opgaver. Ligesom du med tiden forventes at kunne kommunikere med vores skibe og kontorer ude i verden.

Vi forventer, at du som studentermedhjælper er i gang med en relevant uddannelse som du kan bringe i spil til de opgaver vi løser i Crew. Det vigtigst er, at du er lærenem i de processer vi arbejder med, og at du derigennem kan bidrage positivt til holdet med dit engagement og indstilling til opgaverne.

Vi forventer at du er

 • Driftig, selvstændig og glad for at tage ansvar
 • Har overblik og er i stand til arbejde på flere niveauer
 • Kan arbejde systematisk og organiseret
 • Dygtig til at kommunikere på tværs af brancher, kulturer og professioner
 • Kan formulere dig professionelt i skrift og tale på dansk og engelsk
 • Betjener software og datamængder med lethed

Vi tilbyder

 • Et spændende og udfordrende studiejob
 • Mulighed for faglig udfordring og udvikling indenfor den maritime branche
 • Tæt samarbejde med resten af medarbejderne i Crew
 • En arbejdsplads i nye kontorlokaler med udsigt til Øresund
 • En sund frokostordning

Vi har adresse ved Scanport ved siden af Den Blå Planet og dette vil være dit arbejdssted. Såfremt ansættelsen er et godt match, vil det være naturligt at drøfte en evt. fastansættelse, når dine studier nærmer sig en afslutning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rohde Nielsen A/S

Adresse 1
Amager Strandvej 403
2770 Kastrup
Danmark
Adresse 2
2770 Kastrup
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
+4533912507
Praktisk information
Oprettet
02-03-2023
Udløber
25-04-2023
Kviknummer
LJA-84579663
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rohde Nielsen A/S

Adresse
Amager Strandvej 403
2770
Kastrup
Praktisk information
Indrykket
02-03-2023
Ansøgningsfrist
25-04-2023
Kviknummer
LJA-84579663
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed