Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Cinematekets Programredaktion

Det Danske Filminstitut

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-12-2023
Brænder du for film og filmformidling og er du god til at skrive? Så er dette måske studiejobbet for dig! Cinematekets programredaktion søger en studentermedhjælper 15 timer om ugen.

Det Danske Filminstituts biograf, Cinemateket viser hver måned mere end 80 film i biograferne Gothersgade i København: Premierer, klassikere, festivalperler, kultfilm og dokumentarer for både kenderen og den nysgerrige. Et udsnit af programmet vises dertil i Cinematekets filialer i Aarhus, Odense, Aalborg og Kolding, ligesom der også er Cinemateksvisninger samt open air-arrangementer i hele landet.

Til foråret åbner Filmtaget i Gothersgade, der ud over filmmuseum og tagterrasse byder på en open air-biograf, som Cinemateket også lægger program til.

Vi søger en studentermedhjælper, der primært hjælper chefredaktøren løbende, og især i de intense deadlinefaser op til publiceringen af vores program på tryk og til web. Derfor vil arbejdstiden i de perioder overstige 15 timer, hvilket der kompenseres for på andre tidspunkter.

Du kommer bl.a. til at:

? Indgå i tæt samarbejde med hele programredaktionen

? Indtaste og korrekturlæse tekster til vores trykte program og web

? Indtaste oplysninger om fremtidige visninger, afvikling og statistik i interne systemer

? Få mulighed for at bidrage med egne idéer til serier og events, hvor du vil være med til at følge dem helt til dørs i biografsalen og vores barområde

Om dig

Vi forestiller os, at du brænder for film og kulturformidling, og at du læser på en videregående uddannelse, gerne med et stykke tid tilbage af dit uddannelsesforløb, så du kan se dig selv som en del af vores team i længere tid.

Det er et krav, at du er indskrevet som studerende på en videregående uddannelse.

Dertil lægger vi vægt på, at du:

? Har interesse for og viden om film og filmhistorien

? Arbejder selvstændigt, effektivt og ansvarsfuldt

? Taler og skriver professionelt dansk

? Har et godt kendskab til IT-systemer og databaser

Det er en fordel med gode skriveevner og kendskab til at indtaste tekst og andre oplysninger i online-databaser. Kendskab til Excel er også en fordel, men ikke et krav.

Som studentermedhjælper får du en bred kontaktflade med Det Danske Filminstituts og Cinematekets medarbejdere og brugere. Dette kræver åbenhed og gode samarbejdsevner. Du skal desuden have lyst til både rutineprægede opgaver og udviklingsopgaver, og trives med et til tider højt tempo, der kræver din fleksibilitet.Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK). Din arbejdstid vil være gennemsnitligt 15 timer om ugen, og planlægges under hensyn til din undervisning og eksaminer.

Læs mere om Cinemateket på www.cinemateket.dk.Ansøgning

Ansøgning, CV og karakterudskrift/bevis for studieaktivitet skal sendes elektronisk via vores ansøgningssystem.

Klik på Søg stillingen nedenfor. Ansøgningsfristen er 2. januar 2024. Vi afholder samtaler 12. januar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte programredaktør Tobias Lynge Herler på tlf. 33 74 35 85 eller mail: tobiash@dfi.dk

Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Filminstituttet har ca. 180 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland.

Du kan læse mere på www.dfi.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Danske Filminstitut

Adresse 1
Gothersgade 55
1123 København K
Danmark
Tlf
26 30 40 08
Adresse 2
1123 København K
Danmark
Kontaktperson
Tobias Lynge Herler
Praktisk information
Oprettet
11-12-2023
Udløber
02-01-2024
Kviknummer
LJA-85167509
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Danske Filminstitut

Adresse
Gothersgade 55
1123
København K
Tlf: 26 30 40 08
Praktisk information
Indrykket
11-12-2023
Ansøgningsfrist
02-01-2024
Kviknummer
LJA-85167509
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed