Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til central økonomiafdeling i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-09-2022

Har du lyst til at indgå i et team, hvis hovedopgave er at understøtte regnskab- og indkøbsprocessen i Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune? Brænder du for at arbejde i en politisk styret organisation, og har du interesse for kultur- og fritidslivet i København? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Regnskab og Strategisk Indkøb.

 

Om stillingen

Vi tilbyder spændende, udfordrende og studierelevante stillinger i Center for Økonomi, Digitalisering og Organisation. Som studentermedhjælper hos os får du gode muligheder for at udvikle dig fagligt og få erfaring med løsning af mange forskelligartede opgaver inden for økonomi og administration. Vi har høje ambitioner, stor faglighed og plads til grin.

 

I Regnskab og Strategisk Indkøb vil du efter den indledende oplæring indgå på lige fod med dine øvrige kollegaer, have opgaver som løses i fællesskab med andre samt selvstændige opgaver, som du selv har ansvar for at drive. Vi er fleksible i forhold til eksamensperioder, men vi har samtidig behov for, at du er fleksibel i perioder, hvor der er travlhed i teamet.

 

Som studentermedhjælper i Regnskab og Strategisk Indkøb får du:

  • Oplæring i forvaltningens økonomistyring herunder indgående kendskab til økonomisystemet SAP

  • Erfaring med stamdata og konteringer i økonomisystemet, herunder udførelse af stikprøvekontroller

  • Styrket dine evner inden for udarbejdelse af analyser og rapporter i Excel, herunder fx Pivot-tabeller

  • En god forståelse af afstemninger af fagsystemer mv.

  • Mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for rådgivning, kommunikation og dokumentation

 

Vores forventninger til dig

Vi ser gerne, at du er fleksibel, lærenem og kvalitetsbevidst og motiveres af nørde med tal og Excel. Det er vigtigt, at du har flair for tal og har en skarp analytisk sans, hvor du både kan fokusere på detaljen og se det i en større sammenhæng. Du skal trives med en blanding af driftsopgaver, ad hoc-opgaver og i nogen grad udviklingsopgaver. Vi sætter stor pris på, at du har en positiv og proaktiv tilgang til dit arbejde, er god til at samarbejde og er nysgerrig på at lære nyt. 

 

Du er i gang med en relevant videregående uddannelse fx inden for økonomi eller offentlig administration og har bestået dit første år på studiet. Det vil være en fordel, hvis du har god brugererfaring med Office-pakken især Excel.

 

Om Regnskab og Strategisk Indkøb

Center for Økonomi, Digitalisering og Organisation servicerer borgmesteren, Kultur- og Fritidsudvalget og direktionen og understøtter forvaltningens enheder lige fra byens biblioteker og kulturhuse til borgerservice. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at forvaltningen kan fokusere på at skabe de bedste kultur- og fritidstilbud til borgerne inden for den økonomiske ramme. Afdelingen består af ca. 135 medarbejdere fordelt på seks kontorer.

 

Stillingen er forankret i Regnskab og Strategisk Indkøb, der består af 15 engagerede kollegaer, der varetager en bred vifte af opgaver, lige fra den overordnede indkøbsstrategi til systemafstemning og opfølgning på revisionsbemærkninger. Du vil blive en del af et fagligt stærkt miljø med gode muligheder for faglig sparring og udvikling samt godt kollegaskab. Der er højt til loftet og en uformel omgangstone selv i en til tider travl hverdag.

 

Yderligere info

Stillingen forventes besat per 1. november 2022 eller hurtigst muligt og aflønnes efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, og arbejdet tilrettelægges i samarbejde med de øvrige studentermedhjælpere i centeret. Arbejdsstedet er Nyropsgade, København V.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakt leder Michael Hansen på 6162 2065.

 

Vedhæft gerne eksamensbevis samt anden relevant dokumentation.

 

Søg via linket senest mandag den 26. september 2022

 

Samtaler forventes afholdt i uge 39.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Web
Adresse 2
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2022
Udløber
26-09-2022
Kviknummer
LJA-84006532
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-09-2022
Ansøgningsfrist
26-09-2022
Kviknummer
LJA-84006532
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed