Gem annonce

Studentermedhjælper til Center for Sundhed, Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
10-07-2024
Er du interesseret i sundhedsvæsenet? Vil du være med til at arbejde for kvalitet, forskning og patientsikkerhed i Danmarks største region? Og vil du supplere dine studier med et job, hvor du gør en forskel i sundhedsvæsenet? Så er det måske dig, vi søger!

Enhed for Kvalitet, Forskning og Patientsikkerhed (KFP) i Region Hovedstaden søger en studentermedhjælper, der kan hjælpe os ca. 15 timer per uge. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med dygtige og dedikerede medarbejdere, spændende opgaver og fleksibilitet i forhold til placering af arbejdstiden både til hverdag og i eksamensperioder.

Hvem er vi?
Enhed for Kvalitet, Forskning og Patientsikkerhed består af 50 medarbejdere. Enheden er en del af Center for Sundhed, som er en del af Region Hovedstadens centraladministration. Du vil blive tilknyttet et af enhedens 7 teams. Vores opgaveportefølje er bred og løses i samarbejde med blandt andre repræsentanter fra regionens hospitaler, andre administrative enheder, koncerndirektionen, de politiske udvalg, kommunerne og praksissektoren.

Afhængigt af hvilket team du bliver tilknyttet, vil du få nogle af følgende opgaver:

  • Håndtere, fortolke og formidle data
  • Lave dataudtræk og bearbejde data i Excel, R, Python, Power BI eller andet
  • Koordinere og udarbejde klyngedatapakker til kvalitetsklyngerne i almen praksis ved brug af systemerne Ordiprax+ og OPS2000 m.fl.
  • Kommunikation med diverse samarbejdspartnere som fx apoteker og almen praksis
  • Praktiske opgaver, så som kopiering, pakke og printe
Din profil
Du er i gang med en universitetsuddannelse fx Folkesundhedsvidenskab, Sundhed og Informatik, Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier, Statskundskab, Sociologi, Økonomi eller tilsvarende. Det er en fordel, at du har kendskab til databaser og databehandling. Du har gode it-færdigheder og kan arbejde selvstændigt med tal og data i fx Excel, R, Python, Power BI, eller andet. Det er en fordel, hvis du besidder basal sundhedsfaglig indsigt i termer og begreber og kendskab til lægemiddelområdet. Du er struktureret, ansvarlig, selvstændig, serviceminded og god til at kommunikere såvel mundtligt som skriftligt.

Vi tilbyder
Spændende og alsidige arbejdsopgaver i en dynamisk organisation med høj faglighed, ligesom der vil være mere rutineprægede opgaver, som du vil få ansvar for. Du vil få indsigt i sundhedsvæsenets organisering herunder forskellige aktørers ansvar og opgaver.

Du får erfaring med opgaver i sundhedssektoren, som kan være inde for kvalitetsdatabaser og databehandling. Derudover vil vi forsøge at tilpasse dine arbejdsopgaver efter dine faglige interesser i muligt omfang.

Du vil udvikle og styrke dine personlige og faglige kvalifikationer, opbygge værdifuldt netværk og få erhvervserfaring, samt få mulighed for at anvende teori fra dit studie i praksis.

Vi tilbyder oplæring og løbende sparring og feedback i forhold til dine arbejdsopgaver. Vi er vant til at have dygtige studentermedhjælpere ansat og til at få deres kompetencer i spil.

Du kommer til at indgå i en enhed præget af åbenhed, nytænkning og ligeværdighed.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på HK-området.

Arbejdssted er Regionsgården, Kongens Vænge 2 i Hillerød.

Tiltrædelse 12. september 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsprocedure
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte, konsulent Nicolaj With Wittrock Madsen, tlf.: 20298318 eller Farmaceut Liv Askaa, tlf.: 29124530

Ansøgningsfristen er den 15. august 2024. Det forventes at der afholdes samtaler d. 20. og 21. august

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden

Adresse
3400 Hillerød
Danmark
Kontaktperson
Nicolaj With Wittrock Madsen
Praktisk information
Oprettet
10-07-2024
Udløber
15-08-2024
Kviknummer
LJA-85587838
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden

Adresse
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Tlf: 20298318
Praktisk information
Indrykket
10-07-2024
Ansøgningsfrist
15-08-2024
Kviknummer
LJA-85587838
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce