Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Center for Økonomi i Københavns Kommune

Københavns Kommune

Indrykket
21-12-2018

Vil du være med til at præge udviklingen i København? Har du flair for tal, analyser og præsentationer, og har du lyst til en hverdag på Københavns Rådhus? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Center for Økonomi.  

Center for Økonomi varetager den overordnede økonomiske styring af Økonomiforvaltningen og kommunen som helhed, og fungerer som katalysator for effektiviserings- og optimeringsprocesser på tværs af fagområder. Centeret er også ansvarlig for strategi og policyudvikling på ejendomsområdet, digitaliseringsområdet og for tværgående analyser. Centret refererer direkte til direktionen i Økonomiforvaltningen og består af ca. 90 medarbejdere organiseret i syv faglige teams. 

Du vil blive en del af Team Ejendomsoptimering, som er ansvarlig for at sikre placering af de mange nye kommunale funktioner i den generelle byudvikling. Teamet har også ansvar for controlling af Børne- og Ungdomsforvaltningens område samt udvikling af Københavns Kommunes indsats mod social dumping. 

Har du lyst at være med?  
Som studentermedhjælper vil du få en række opgaver relateret til teamets ansvarsområder, eksempelvis at 

  • bidrage til udarbejdelse af analyser bl.a. inden for byudvikling og børne- og ungdomsområdet 

  • behandle data samt præsentationer og notater til direktionen 

  • indsamle og koordinere ledelsesinformation til chef og direktion 

  • opdatere hjemmeside og intranet 

  • hjælpe med mødeforberedelse og andre ad hoc-opgaver  

Du får et afvekslende og udfordrende studenterjob, hvor du har mulighed for at omsætte teori til praksis og får faglig og personlig udvikling alt sammen i sager, der er højt på den politiske dagsorden. 

Vi forventer, at du er studerende inden for en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse. Samtidig lægger vi vægt på, at du er god til skriftlig og mundtlig kommunikation, at du er initiativrig og kan arbejde selvstændigt. 

Løn- og ansættelsesvilkår 
Du får en arbejdstid med et gennemsnit på ca. 15 timer om ugen. Timerne kan placeres under hensyntagen til dit studie, og vi er selvfølgelig også fleksible i eksamensperioder. Udover attraktive fysiske rammer på rådhuset kan vi også tilbyde adgang til motionscenter, en sund kantine og godt humør.

Du skal arbejde tæt sammen med gode kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor fagligheden og engagementet er højt. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til Københavns Kommunes regelsæt gældende for studerende beskæftiget med kontorarbejde. 

Yderligere information  
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Thea Marie Dam 2045 5796, eller teamleder Mette Skaarup Yde på 2498 1916. 

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 14. januar 2019

Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 4. 


Del dette job

Kontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
Adresse 1
Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
1550 København V
Danmark
Adresse 2
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2018
Udløber
14-01-2019
Kviknummer
LJA-69028244
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
1550
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-12-2018
Ansøgningsfrist
14-01-2019
Kviknummer
LJA-69028244
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Analyse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed