Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Center for Internationalt Samarbejde i Fødevarestyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
21-02-2024

Kunne du tænkte dig et studiejob med internationalt arbejde og EU-arbejde på fødevare- og veterinærområdet? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

 

I Center for Internationalt Samarbejde i Fødevarestyrelsen har vi det overordnede ansvar for at understøtte og koordinere Fødevarestyrelsens arbejde og aktiviteter i EU og internationalt. Vi varetager en bred vifte af opgaver på det internationale område og inden for EU, eksport- og erhvervsfremme. Vores mål er at bidrage til en moderne bæredygtig fødevaresektor i vækst. Det kræver, at vi arbejder strategisk med EU og varetager Danmarks interesser bedst muligt. Og at vi samarbejder med strategisk vigtige markeder uden for EU til gavn for den danske fødevaresektor.

 

Vi tilbyder

Som studentermedhjælper for Center for Internationalt Samarbejde får du et job, hvor du kan få indsigt i og erfaring med EU-arbejdet og det internationale arbejde i fødevaresektoren, samt departements- og ministerbetjening.

 

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Passe kontorets postkasser og fordele sager til afdelingens medarbejdere

  • Deltage i kontorets teammøder og tage referat

  • Assistere med kontorets EU- og internationale arbejde

  • Hjælpe med at forberede og arrangere delegationsbesøg fra udlandet og danske delegationer til udlandet

  • Andet forefaldende arbejde

 

Du vil blive en del af kontorets forkontor og få opgaver fra alle i kontoret på tværs af kontorets tre andre teams. Du vil skulle møde ind på Fødevarestyrelsens hovedkontor i Glostrup.

 

Om dig

Vi søger en studerende, der har overstået første år af studiet og minimum har to år tilbage på en relevant lang videregående uddannelse. Det er vigtigt, at du har interesse for at arbejde med foder- og fødevareproblematikker på EU- området og det internationale område i en politisk styret organisation. Du skal også være serviceminded, positiv, struktureret og god til at håndtere flere forskelligartede opgaver på en gang.

 

Derudover er det en fordel hvis du:

  • Har erfaring med politik, fødevarer, veterinære forhold og bæredygtighed

  • Har erfaring med EU og globale forhold

  • Har erfaring med ledelses- og/eller ministerbetjening, erfaring fra en politisk styret organisation eller anden relevant erhvervserfaring.

 

Center for internationalt samarbejde

I Center for Internationalt Samarbejde er vi 23 kolleger fordelt på fire teams:

 

Forkontoret assisterer resten af enheden både administrativt og praktisk. Teamet består af to kontorfunktionærer, en kontorelev og en studentermedhjælper.

 

Det Globale Team er ansvarlig for samarbejdsprojekter (SSC-projekter) med strategisk udvalgte lande som lige nu udgør Ukraine, Indien, Mexico, Indonesien, Vietnam, Bangladesh, Kina, Sydafrika, Nigeria, og Kenya, samt en række øvrige samarbejder med andre strategiske vigtige tredjelande såsom Thailand, Japan, USA m.fl. Teamet betjener endvidere direktionen, departement og minister vedr. internationale sager og eksportfremme.

 

EU-teamet assisterer Fødevarestyrelsens fagenheder i EU-procedurer - hjemlige og i Bruxelles, og arbejder med at påvirke EU-lovgivning på danske interesseområder.

Intern Audit har til opgave at auditere Fødevarestyrelsens kontrolsystemer og identificere fremadrettede forbedringsmuligheder og god praksis.

 

Vigtigst af alt, har vi det sjovt når vi går på arbejde og der er plads til store ambitioner hos os. Vi sætter pris på eget initiativ og lyst til at kaste sig ud i nye opgaver. 

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studentermedhjælperstilling på 10-15 timer om ugen. Ansættelse sker på studentervilkår i henhold til gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. Ansættelsesområdet er Fødevareministeriet og tjenestestedet er Fødevarestyrelsen, Center for Internationalt Samarbejde. Tiltrædelsesdato er snarest muligt eller senest d. 1. maj 2024.

 

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Fødevarestyrelsen og vores arbejde på fvst.dk eller på vores profiler på sociale medier. Her du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte sektionsleder Anders A. Sparre på 72 27 67 32

 

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, vedlagt CV og dokumentation for uddannelse/beståede eksamener online i vores rekrutteringssystem på https://fvm.dk/job seneste den 14. marts 2024.

 

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Ansøgningsfrist

14-03-2024

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Stillingstype

Øvrige

 

Arbejdssted

Fødevarestyrelsen

 

Hjemmeside

www.fvst.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Adresse 1
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup
Danmark
Adresse 2
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-02-2024
Udløber
14-03-2024
Kviknummer
LJA-85343113
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Adresse
Stationsparken 31-33
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-02-2024
Ansøgningsfrist
14-03-2024
Kviknummer
LJA-85343113
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed