Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Capio Privathospital Viborg

Capio A/S

Viborg, Midtjylland

Indrykket
18-05-2022

Er du positiv og imødekommende, når du møder nye mennesker? Og har du et godt, struktureret overblik? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper til vores privathospital i Viborg.

Capio tilbyder

Som studentermedhjælper på vores hospital indgår du i et lille team, hvor dine primære opgaver vil være rengøring af vores kontorer og forefaldende kontoropgaver, som f. eks. arkivering. Du vil skulle arbejde selvstændigt og kunne prioritere dine arbejdsopgaver. Du er desuden mødestabil og pligtopfyldende og sætter en ære i, at arbejdet er veludført.

Der er tale om en timelønnet stilling med start snarest muligt.

Timeantal og arbejdstid aftales nærmere.

Vi søger

Vi søger dig, der har en positiv indstilling og et smil på læben. Det er derudover vigtigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver, da disse vil variere. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og struktureret. Til gengæld har du mulighed for at præge dine arbejdstider og tilrettelæggelse af arbejdet.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med rengøring og administrativt arbejde.

Yderligere information om stillingen

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ledende sygeplejerske Bianca Søby bss@capio.dk.

Jobsamtaler

Der afholdes jobsamtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning.

Om Capio

Capio er et alsidigt privathospital med speciale i hhv. diagnosticering og behandling af ryg- og nakkelidelser samt almen kirurgi herunder mave-tarm, urologi, ortopædkirurgi, håndkirurgi og plastikkirurgi samt en lang række øvrige specialer. Vi har fem hospitaler beliggende i henholdsvis Hellerup, Odense, Aalborg, Viborg og Aarhus.

Vi har gennem årene været i konstant vækst og er i dag et af de største privathospitaler i Danmark samt en del af Ramsay-koncernen. Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vores patienter kommer via sundhedsforsikringer, som privatpatienter eller henvist fra regionerne.


Læs mere om os på www.capio.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Capio A/S

Adresse 1
Viborg Stadion Center, Stadion Allé 7
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2022
Udløber
17-06-2022
Kviknummer
LJA-83624950
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Capio A/S

Adresse
Viborg Stadion Center, Stadion Allé 7
8800
Viborg
Praktisk information
Indrykket
18-05-2022
Ansøgningsfrist
17-06-2022
Kviknummer
LJA-83624950
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Sundhed
Beliggenhed