Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Byggesag og Erhverv

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
05-05-2021
Vil du være en del af et travlt og vigtigt kontor i Danmarks 3. største by? Og har du lyst til at hjælpe Odenses borgere og virksomheder med deres byggeprojekter i et tæt samarbejde med resten af forvaltningen? Så er du måske vores nye kollega. 
 
Vi er et dynamisk hold, der mangler en engageret studentermedhjælper. Du får chancen for at understøtte det daglige arbejde i en vigtig afdeling og hjælpe med at gøre Odenses ambitioner til virkelighed. Du får mulighed for at arbejde tæt sammen med kompetente kollegaer i udviklingen af en ny, moderne dansk storby og bringe din faglighed og personlighed i spil i en af landets største byer.
 
Odense er en by i udvikling, og i By- og Kulturforvaltningen arbejder vi intenst med at understøtte den udvikling. Der bliver investeret og bygget i Odense som aldrig før. Byggerier skyder op i centrum, på havnen og ved campus, hvor universitetet udvider, og det nye supersygehus tager form. Om få år gør letbanen det nemt, hurtigt og bæredygtigt at komme rundt i byen.
 
Om os
Byggesag og Erhverv hører hjemme i By- og Kulturforvaltningen i afdelingen Erhverv og Bæredygtighed, og vi er placeret i hjertet af byen på Odense Slot. Vi er i dag 42 medarbejdere, der arbejder med byggesagsbehandling, BBR-registrering, adresser, udstykningssager og administrative opgaver forbundet med sagsbehandlingen. En vigtig del af kontoret er Erhvervskontakten, som er virksomhedernes indgang til det offentlige Odense. Her understøtter vi Odenses vækstdagsorden gennem en stærk og personlig kontakt til virksomhederne i Odense. Vi koordinerer virksomhedernes dialog med den eller de offentlige myndigheder og andre erhvervsfremmeaktører, der skal til for at hjælpe virksomhederne videre i deres udvikling.
 
I By- og Kulturforvaltningen er vi knap 1500 ansatte, der arbejder med alt fra kulturelle begivenheder, drift af svømmehaller, veje og parker til lokalplaner, affaldsplanlægning og erhvervsudvikling.
 
Om jobbet
Vi søger en studentermedhjælper, der kan understøtte de daglige opgaver i Byggesag og Erhverv. Her skal du, i tæt samarbejde med dine kollegaer, bidrage til at løse opgaver der sikrer en god sammenhæng og orden.

Du vil gennem dit arbejde komme med i maskinrummet i en politisk styret organisation og få et godt kendskab til, hvad det vil sige at arbejde på en stor, offentlig arbejdsplads.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Analyseopgaver og research
  • Ad hoc assistance til ledere og teams i kontoret både praktiske og administrative opgaver
  • Understøtte implementering af nye tiltag, f.eks. i forbindelse med intern kommunikation
  • Oplæg til præsentationer, f.eks. PowerPoints
  • Evt. registrering af ældre byggesager
Om dig 
Vi forestiller os, at du er:
  • I gang med en videregående uddannelse, gerne indenfor samfundsvidenskab, kommunikation eller lign.
  • Struktureret og systematisk
  • God til at kommunikere, særligt på skrift
  • God til at arbejde selvstændigt og være på forkant med dine opgaver
  • Ambitiøs, ansvarsfuld, serviceminded og selvkørende
Vi tilbyder
En arbejdsuge på 15 timer om ugen på en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode kolleger. Det vil være muligt at planlægge store dele af arbejdstiden fleksibelt.

Arbejdsplads på Odense Slot, Nørregade 36, 5000 Odense C.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Ansættelse ønskes pr. 1. september 2021.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anette Pihl Nielsen på 29 33 54 33, funktionsleder Jane Immerkær på 65 51 24 93 eller funktionsleder Anders Lisberg Jørgensen på 65 51 24 21.
 
Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 30. maj 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 23.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Odense Kommune

Adresse 1
Nørregade 36
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2021
Udløber
30-05-2021
Kviknummer
LJA-82054092
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Domstolsstyrelsen

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Odense Kommune

Adresse
Nørregade 36
5000
Odense C
Praktisk information
Indrykket
05-05-2021
Ansøgningsfrist
30-05-2021
Kviknummer
LJA-82054092
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed