Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Banedanmarks arealteam

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-01-2022
Er du studerende på en videregående uddannelse, og kunne du tænke dig et relevant studiejob, hvor du kan få praktisk erfaring?

I arealteamet repræsenterer vi Banedanmark som "arealejer" og står bl.a. for at besvare henvendelser fra naboer til banen, koordinere med myndigheder og undersøge, om banens arealer kan frigøres til anden anvendelse. Vi er ansvarlige for forvaltning af arbejdspladsarealer i forbindelse med anlægs- og fornyelsesprojekter, og vi vurderer arealers egnethed til leje eller salg samt betingelser herfor.

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Ringsted, Godsbanevej 2, og arbejdstiden er ca. 10 timer om ugen. Stillingen er tidsbegrænset til udløbet af dit studie.


Tæt samarbejde om et stort ansvar

Som vores nye studentermedhjælper vil du skulle hjælpe os med at behandle og besvare eksterne henvendelser og håndtere mindre sager vedrørende vores overkørsler, hvor der er stor fokus på personsikkerhed, ulykkesforebyggelse og korrekt sagsbehandling, herunder journalisering.

Du vil få erfaring med høringssvar, myndighedsforespørgsler, 20 spørgsmål samt med at koordinere tværfaglige sager internt i Banedanmark. Opgaverne kan også rumme håndtering af nabo- og myndighedsforhold, ledningskrydsningssager, tilladelser, arealsager, ejerforhold samt støjsager. Du kan også være med til at sikre indhentning af dokumentation og varetage sager vedrørende forespørgsler, der angår vores matrikler.


Skriftlig kommunikation

Du er i gang med en videregående uddannelse. Det er fordel, hvis du tidligere har arbejdet med forvaltning eller sagsbehandling i det offentlige fra et andet studiejob, men det er ikke et krav. Du vil blive oplært og vejledt i tæt samarbejde med dine kolleger, så du bliver i stand til at løse de opgaver, du får. Du er sikker i retskrivning og formår at kommunikere på konstruktiv, professionel og imødekommende vis.

Du er åben, struktureret og opsøgende i din tilgang til opgaver og kolleger. Vi lægger vægt på, at du er samarbejdsorienteret og villig til at kommunikere med naboer og kommunale myndigheder. Du arbejder godt både selvstændigt og under vejledning.


Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 127,70 kr. i timen.


Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt TPE overkørsler, Anders Grenaa eller GFS arealer, Lars Sørensen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Denne dokumentation er et krav for at kunne blive ansat i stillingen.

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følg instruktionerne.Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
61963319
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
51663665
Praktisk information
Oprettet
17-01-2022
Udløber
04-02-2022
Kviknummer
LJA-83239036
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 61963319
Praktisk information
Indrykket
17-01-2022
Ansøgningsfrist
04-02-2022
Kviknummer
LJA-83239036
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed