Gem annonce

Studentermedhjælper til arbejdsmiljø og miljø

AffaldVarme Aarhus

Aarhus, Østjylland

Indrykket
30-03-2021
Brænder du for at arbejde systematisk med data i systemer og er du klar til at prøve dig selv af i en virksomhed, der arbejder med den grønne omstilling? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til vores arbejdsmiljø og miljøområde i AffaldVarme Aarhus.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. Vores ambition er at være førende inden for den grønne omstilling og holde os ajour med nyeste viden. Du vil få mulighed for at bruge dine kompetencer i praksis og prøve kræfter med et spændende arbejde inden for et område i stor udvikling.

I stillingen som studentermedhjælper bliver du en integreret del af HR & Service, som består af 12 medarbejdere med særligt tæt samarbejde med arbejdsmiljølederen. Afdelingen arbejder bredt med HR opgaver samt arbejdsmiljø og miljø, og du bliver en naturlig del af vores fællesskab med en løbende uformel sparring.

Dine opgaver
Du skal primært assistere arbejdsmiljølederen med strukturopbygning i vores kemidatabase og får erfaring med bredden inden for fagområdet.

Du vil komme til at arbejde med følgende opgaver:
  • Kemikalievurdering
  • Hjælpe afdelinger med kemikalierisikovurderinger
  • Kommunikation om kemikalier til afdelinger
  • Diverse ad hoc administrative opgaver.

Stillingen er på ca. 7-9 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt efter aftale.

Din profil
Vi søger en nysgerrig og engageret studentermedhjælper, der kan hjælpe med struktur og opdatering af data. Du har minimum 2-3 år tilbage på dit studie og kendskab til kemi og kemivuderinger og lyst til at arbejde med kemi i IT systemer.

Du er vant til at arbejde selvstændigt og sætter samtidig pris på samarbejde og faglig sparring med dine kolleger. Du har en analytisk tilgang og er god til at danne dig overblik og nå i mål med opgaverne. Du arbejder struktureret og seriøst med dine arbejdsopgaver også med rutineopgaver.

Studiejob hos AffaldVarme Aarhus
Vi tilbyder et spændende og udfordrende studiejob, hvor du får muligheden for at bidrage til fremtidens grønne omstilling. AffaldVarme Aarhus er en af frontløberne blandt de store varmeforsyninger, når det gælder næste generations varmeforsyning. Allerede nu er brugen af kul og olie stort set udfaset på vores kraftvarmeværker, og vi bruger halm, træpiller og affald i stedet. Vi har de brændselsfrie energikilder i sigtekornet og er ved at undersøge, om f.eks. geotermi kan blive én af de vedvarende energikilder i fremtidens aarhusianske fjernvarme.

Vil du være en del af den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os hurtigst muligt og senest den 15. april 2021. Vi kalder løbende ind til samtaler og tager jobbet ned når passende ansøgerfelt er fundet.

Studiejobbet forventes at starte den 1. maj 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte arbejdsmiljøleder Nanna Eriksen på 5157 6603 eller nak@affaldvarme.dk

Løn efter gældende overenskomst.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand.

Vi ser frem til at høre fra dig!

AffaldVarme Aarhus går forrest i den grønne omstilling. Vi arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. AffaldVarme Aarhus har ansvaret for, at den samlede affaldsmængde i Aarhus Kommune håndteres og bearbejdes miljømæssigt forsvarligt og leverer fjernvarme til mere end 90 % af Aarhus Kommunes indbyggere og til flere omegnskommuner. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere og har en omsætning på over 3 milliarder.
Læs mere på www.affaldvarmeaarhus.dk

Ansøg
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

AffaldVarme Aarhus

Adresse
8220 Brabrand
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81896939
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Miljø og energi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

AffaldVarme Aarhus

Adresse
Karen Blixens Boulevard 7
8220
Brabrand
Tlf: 41890966
Praktisk information
Indrykket
30-03-2021
Ansøgningsfrist
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81896939
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Miljø og energi
Beliggenhed
Gem annonce