Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til arbejde med tværfaglige projekter og administration i Socialforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-01-2023

Er du studerende på en samfundsfaglig uddannelse? Er du optaget af at skabe gode vilkår for børn og unge i udsatte positioner? Og er du interesseret i at få erfaring med at udvikle og understøtte tværfaglige projekter og tværsektorielle indsatser samt hjælpe med diverse administrative opgaver? Så læs med her, for så kunne du meget vel være vores nye student i faglig stab i Borgercenter Børn og Unge.

 

I Borgercenter Børn og Unge, som er en del af Københavns Kommunes Socialforvaltning, søger vi en student til vores team, der arbejder med strategi og viden. Vi har brug for en student, der kan hjælpe os med en bred række af opgaver. Vi arbejder både med at indsamle, behandle og formidle viden og ledelsesinformation, men også med at implementere strategi- og udviklingsprojekter i vores lokale enheder på tværs af byen. Du vil få stor indsigt i børne- og ungeområdet, og lære en af Danmarks største arbejdspladser at kende.

 

Om stillingen

Som student hos os vil en af dine opgaver være at hjælpe med at understøtte og drive Borgercenter Børn og Unges partnerskabsprojekter, hvor kommunen indgår i samarbejde med frivillige organisationer om at skabe værdifulde indsatser for børn og unge. Du skal være med til at holde overblik over projekterne, til at kommunikere og skrive små nyheder om resultaterne og være klar på forskellige praktiske opgaver, for at understøtte projekterne. Du vil også skulle understøtte andre faglige processer, fx når vi har nye strategiske fokusområder i organisationen, som medfører, at vi skal arbejde på nye måder samt have administrative og kommunikationsrettede opgaver, fx bidrage til at udarbejde breve til borgere, følge op på aktindsigtsanmodninger osv.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du er studerende på en bred samfundsfaglig uddannelse. Det kan fx være sociologi, socialvidenskab, statskundskab, offentlig administration eller lignende. Det er en fordel, hvis du er optaget af velfærdssamfundet og udvikling af ny velfærd til gavn for børn og unge.

 

Vi lægger vægt på, at du

  • har viden om eller interesse for arbejdet med børn og unge i udsatte positioner

  • er optaget af velfærdsudvikling og frivilligt socialt arbejde

  • er analytisk, struktureret og engageret og opmærksom på at forstå, hvilke sammenhænge dine opgaver indgår i

  • har erfaring med at anvende Excel og let sætter dig ind i digitale programmer og systemer

  • er serviceminded, løsningsfokuseret og kan formulere dig både skriftligt og mundtligt i letforståeligt sprog

 

Om Borgercenter Børn og Unge

Borgercenter Børn og Unge (BBU) er en del af Socialforvaltningen i Københavns Kommune og har ansvaret for indsatsen overfor børn og unge med sociale eller psykiske problemer. BBU har fem lokale borgerrettede børnefamilieenheder og fire institutionscentre, der står for en lang række forebyggende tilbud, opsøgende tilbud og døgntilbud. Børnefamilieenhedernes og institutionscentrenes arbejde bliver understøttet af en fælles stab. Du vil blive ansat i faglig stab, som har adresse på Nørrebro i København. Du vil blive en del af Strategi- og vidensteamet, der består af 10 medarbejdere. Dine kollegaer er engagerede og fagligt dygtige, og arbejdspladsen er præget af en stor grad af selvbestemmelse samt faglig og personlig udvikling.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 15 timer ugentligt og ansættelsen er pr. 1. marts 2023.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Mikkel Alexander Vidø på 2162 8668.

 

Søg via linket senest torsdag den 9. februar 2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse 1
Griffenfeldsgade 44
2200 København N
Danmark
Web
Adresse 2
Griffenfeldsgade 44
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
09-02-2023
Kviknummer
LJA-84465845
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse
Griffenfeldsgade 44
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-01-2023
Ansøgningsfrist
09-02-2023
Kviknummer
LJA-84465845
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed