Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til arbejde med digitalisering og velfærdsteknologi i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
29-11-2019
Vil du være med til at understøtte, at digitalisering og velfærdsteknologiske beslutninger bliver til gode løsninger for borgere inden for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet? Teamet for Velfærdsteknologi og Digitalisering søger en studentermedhjælper, som kan være second level support for medarbejdere, der arbejder med skærmløsninger til borgere i eget hjem.

Temaet for Digitalisering og Velfærdsteknologi er en del af staben i Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet og er en del af den centrale forvaltning i Frederiksberg Kommune. Vi understøtter kommunale institutioner med udvikling og implementering af digitale og velfærdsteknologiske løsninger.

Som studentermedhjælper vil din primære opgave bestå i at være second level support for medarbejdere og borgere via mail, telefon eller fysisk besøg ude hos borgerne samt være koordinationsled til samarbejdspartnere såsom hardware- og softwareleverandører og den interne IT-afdeling. Opgaven er forankret i projekt Skærmbesøg, som skal understøtte, at hjemme- og sygeplejeydelser til borgere i eget hjem kan leveres af medarbejdere i hjemmeplejen via en skærm fremfor ved et fysisk besøg.

Afhængig af din profil og interesse vil du også kunne indgå i arbejdet med at:
  • Afprøve og implementere nye digitale og velfærdsteknologiske løsninger
  • Deltage i analyser, indsamle data og omsætte oparbejdet viden til skriftlige materialer
  • Foretage feltarbejde i kommunale institutioner samt desktop research f.eks. for at skabe overblik over nyeste metoder og teknologier.
 
Den ideelle kandidat:
Har bestået minimum 2 år af sit studie på en relevant videregående uddannelse, og
  • Har teknisk flair og interesse i hardware og software
  • Trives i mødet med borgere, som skal hjælpes og motiveres til at benytte digitale løsninger
  • Er god til at koordinere og skabe strukturer, som medvirker til at skabe resultater
  • Motiveres af at give en god support og service til medarbejdere i driften 
  • Er god til at skabe sig et overblik, men også har blik for detaljen
  • Er udadvendt, opsøgende og selvstændig.
Vi tilbyder dig et udfordrende job i en organisation med gode udviklingsmuligheder, dygtige kollegaer og et ledelsesgrundlag, der lægger vægt på tillid og en anerkendende tilgang til medarbejderne.
 
Ansættelsesvilkår og ansøgning
Ansættelse sker efter gældende overenskomst, og den forventede arbejdstid er 15 timer om ugen med flekstidsordning. Så vidt muligt tilstræbes det, at du som min. er på arbejde 3 gange om ugen, af hensyn til at understøtte supportfunktionen. Der vil være mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamen. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt gerne i starten af januar måned.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Ivar Havsteen-Mikkelsen ivha02@frederiksberg.dk / 2898 0456
 
Ansøgningen sendes til Frederiksberg Kommune via opslaget på Frederiksberg Kommunes hjemmeside. Vedlæg CV og kopi af eksamenspapirer. Ansøgningsfrist er senest den 10. december 2019. Ansættelsessamtaler afholdes i løbet af uge 48.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune

Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
10-12-2019
Kviknummer
LJA-77909015
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune

Adresse
Smallegade 1
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-11-2019
Ansøgningsfrist
10-12-2019
Kviknummer
LJA-77909015
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed