Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til arbejde med data og statistik i Socialforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-08-2019

Er du glad for at arbejde med data, skarp til at se sammenhænge og ikke mindst interesseret i arbejdet med udsatte børn og unge? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

 

I Borgercenter Børn og Unge, som er en del af Københavns Kommunes Socialforvaltning, søger vi en student til vores analyseteam, der kan være med til at indsamle, kvalitetssikre og formidle ledelsesinformation, som understøtter den daglige styring af området.

 

Om stillingen

Som student hos os skal du bistå analyseteamet med både faste og løbende opgaver med udvikling og vedligeholde ledelses- og styringsinformation til over 50 institutioner og fem myndighedsenheder. I din opgaveløsning vil du have kontakt til både brugere af informationen, såvel som samarbejdspartnere i og udenfor organisationen.

 

Opgaverne vil både bestå af analysearbejde, kvalitetssikring af data og forefaldne opgaver. Din sans for detaljer er afgørende, og du bør forvente at arbejde med opgaver, som kræver stor koordinering og skal løses med størst mulig præcision.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du er studerende på sociologi, statskundskab, økonomi, socialvidenskab, data science, informationsteknologi eller lignende relevant studie. Du har gennemført det første år på studiet og har samtidig minimum to år tilbage.

 

Du holder af at arbejde med data og er nysgerrig efter at finde sammenhænge i store og komplekse datasæt. I din opgaveløsning er du vedholdende og arbejder selvstændigt, men er ikke bange for at spørge kollegaerne både i og udenfor teamet, hvis du er i tvivl.

 

Du er fleksibel, logisk tænkende og vigtigst af alt åben overfor at lære en masse. Du vil blive tildelt opgaver ad hoc og skal kunne arbejde selvstændigt og til tider med pres fra deadlines.

 

Vi lægger vægt på, at du har eller at du søger stillingen for at tilegne dig følgende kvalifikationer

  • Viden om eller interesse for arbejdet med udsatte børn og unge

  • Arbejder analytisk, er detaljeorienteret og er engageret i at forstå hvilke sammenhænge dine opgaver indgår i

  • Erfaring med at anvende Excel på et højt niveau

  • Erfaring med andre databehandlingsværktøjer såsom SAS, SPSS eller Stata er også en fordel

  • Er serviceminded, løsningsfokuseret og kan formulere dig både skriftligt og mundtligt i et letforståeligt sprog

 

Om Borgercenter Børn og Unge

Borgercenter Børn og Unge (BBU) er en del af Socialforvaltningen i Københavns Kommune og har ansvaret for indsatsen overfor børn og unge med sociale eller psykiske problemer.

 

BBU har fem lokale borgerrettede børnefamilieenheder og fem institutionscentre, der står for en lang række forebyggende tilbud, opsøgende tilbud og døgntilbud. Børnefamilieenhedernes og institutionscentrenes arbejde bliver understøttet af en fælles stab. Staben huser borgercentercheferne, et sekretariat og en række stabsfunktioner inden for økonomi, HR, organisationsudvikling, kommunikation, velfærdsteknologi, måling og faglig kvalitetssikring og udvikling.

 

Du vil blive ansat i afdelingen Økonomi og Digitalisering i BBU Staben, som har adresse på Nørrebro i København. Du vil blive en del af analyseteamet, der består af fem medarbejdere. Dine kollegaer er engagerede og fagligt dygtige, og arbejdspladsen er præget af en stor grad af selvbestemmelse samt faglig og personlig udvikling.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 15 timer ugentligt med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

 

Ansættelse hurtigst muligt derefter eller senest 1. november.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte analysekonsulent Nikolaj Christensen på 5172 2522 eller analysekonsulent Caroline Sloth Jørgensen på 2057 5943.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 18. september 2019

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 38/39.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse 1
Griffenfeldsgade 44
2200 København N
Danmark
Adresse 2
Griffenfeldsgade 44
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-08-2019
Udløber
18-09-2019
Kviknummer
LJA-75119454
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse
Griffenfeldsgade 44
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-08-2019
Ansøgningsfrist
18-09-2019
Kviknummer
LJA-75119454
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed