Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til analyse, budget og controlling i Østjyllands Politi

Østjyllands Politi, Hovedstation, og Rigspolitiet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
19-06-2024

Aarhus

Østjyllands Politi søger nogle studentermedhjælpere til vores analyse, budget og controlling enhed i Kredsstyring.

OM STILLINGEN
Du vil understøtte afdelingens opgaveløsning vedrørende udarbejdelse af økonomiske analyser og prognoser, månedlige budgetopfølgninger samt medvirke til udarbejdelse af ledelsesinformation, herunder kriminalitetsstatistikker og understøtte med data til generelle styringsværktøjer.

Der vil være mulighed for siddemandsoplæring i den første periode fra dine kollegaer ud fra koncepter for opgaveløsningen. Derudover vil der være en løbende sparring fagligt samt et kollegialt fælleskab blandt alle i Analyse, budget og controlling, samt ikke mindst en høj grad af selvstændighed og planlægning i forhold til opgavernes udførelse hos den enkelte.

Du vil få et solidt indblik i fagligt relevant arbejde, hvor du vil komme til at arbejde i en enhed der behandler rigtig mange forskelligartet data i forskellige systemer, og hvor du får rig mulighed for at udvikle dine it-mæssige færdigheder, samt din personlige udvikling i øvrigt.

Din daglige gang vil være på Politigården i Aarhus, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige studentermedhjælpere. Et arbejdsfællesskab, hvor I i studentergruppen planlægger egne opgaver og vagter. Derudover indgår studentermedhjælperne i et tæt samarbejde med øvrige medarbejderne i Analyse, budget og controlling i enhedens opgaveløsning.

OM DIG
Profilen vi søger er i gang med en økonomisk uddannelse. Du er analytisk og har sans for detaljer og stor arbejdskapacitet. Vi forventer, at du agter at påbegynde kandidatstudiet, og derfor som minimum har 2 år tilbage af studiet. Det vil være en klar fordel, hvis du er avanceret bruger af Excel. Din baggrund er f.eks. HA på 2. el. 3. år eller lign.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes med en ugentlig arbejdstid på 15 timer. Arbejdstiden tilrettelægges dog efter aftale, og vi er selvfølgelige fleksible i forhold til eksamener mv.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Østjyllands Politi med tjenestested på Ridderstræde 1, 8000 Aarhus C.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og at denne kan opretholdes under hele din ansættelse. Ligeledes er det en forudsætning, at du er indskrevet på et studie.

Tiltrædelse i stillingerne vil ske efter nærmere aftale.

Vi forventer at gennemføre løbende samtaler.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til specialkonsulent Niels Henrik Næsselund på telefon 3043 3754 Økonomichef John Lautrup på telefon 2269 1002.

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning, CV og relevant dokumentation, herunder indskrivningsbekræftelse på dit studie.

Når du ansøger om en stilling ved politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger ved politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 5. juli 2024

Danmark er inddelt i 13 politikredse (samt Færøerne og Grønland). Østjyllands Politi har tre primære stationer henholdsvis i Aarhus, Randers og Grenaa samt et antal lokalstationer. Kredsen dækker et areal på 3.503 km2, som har mere end 536.000 indbyggere. Der er ved Østjyllands Politi ansat i alt ca. 1000 medarbejdere. Østjyllands Politi omfatter følgende kommuner; Randers, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Aarhus, Odder og Samsø.

Østjyllands Politi arbejder ud fra værdier om åbenhed, ærlighed, ansvarlighed, etik og kvalitet. Vores mission er, som en del af dansk politi, at virke for tryghed, sikkerhed, fred og orden i samfundet gennem forebyggende, hjælpende og håndhævende virksomhed. Vi vil sikre at strafskyldige drages til ansvar og sikre, at der ikke sker forfølgning af uskyldige.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Østjyllands Politi, Hovedstation, og Rigspolitiet

Adresse 1
Ridderstræde 1
8000 Aarhus C
Danmark
Tlf
30433754
Adresse 2
8000 Aarhus C
Danmark
Kontaktperson
Niels Henrik Næsselund
Praktisk information
Oprettet
19-06-2024
Udløber
05-07-2024
Kviknummer
LJA-85553822
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Østjyllands Politi, Hovedstation, og Rigspolitiet

Adresse
Ridderstræde 1
8000
Aarhus C
Tlf: 30433754
Praktisk information
Indrykket
19-06-2024
Ansøgningsfrist
05-07-2024
Kviknummer
LJA-85553822
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed