Gem annonce

Studentermedhjælper til afdelingen Sundhedsfremme ved Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
16-09-2020
Vil du være del af et dynamisk forskningsmiljø og være med til at forbedre og udvikle nye tilgange inden for uddannelse og støtte til personer med diabetes? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i gruppen Diabetes Management Forskning.

Sundhedsfremme er en forskningsafdeling, der arbejder for at udvikle relevant støtte til personer med diabetes og deres familier samt forebygge diabetes. Diabetes Management Forskning er en fagligt bredt sammensat gruppe, der arbejder med tre overordnede områder:

- Psykosocial sundhed og støtte

- Sundhedspædagogiske interventioner

- Børn, unge og familier med diabetes

Vi arbejder med sociale, psykologiske og sundhedspædagogiske perspektiver, og har spændende samarbejdsrelationer i nationale og internationale forsknings- og praksismiljøer. Vi arbejder med både kvalitative og kvantitative metoder, har et særligt fokus på interventionsforskning og prioriterer at inddrage forskningens målgrupper, fx personer med diabetes og sundhedsprofessionelle, i forskningsprocessen. Som studentermedhjælper vil du skulle bistå forskellige arbejdsopgaver under vejledning af gruppens forskere, fx dataindsamling, transskribering af interviews, dataanalyser mm.

Din profil

  • Du studerer et relevant fag, fx folkesundhedsvidenskab, sundhedsfremme, pædagogik, sociologi, antropologi, kommunikation, psykologi eller lignende
  • Du har mindst 1 år tilbage af studiet
  • Du mestrer dansk og engelsk i tale og på skrift
  • Du er interesseret i forskning, har god situationsfornemmelse og er engageret i dit arbejde
  • Du har faglig og menneskelig modenhed og kan både arbejde selvstændigt og i tværfagligt samarbejde med andre forskningsmedarbejdere i gruppen
  • Du er tolerant og kan kommunikere med personer med forskellig baggrund
  • Du har en positiv indstilling og let til smil
Det er en fordel, hvis du har kendskab til forskningsprojekter, kvalitative og kvantitative metoder, har prøvet at skrive videnskabelige tekster, har arbejdet i tværfaglige miljøer eller har arbejdet med patienter eller sundhedsprofessionelle.

Stillingen er en fastansættelse, som ophører automatisk, når du har fået din kandidatgrad. Ansættelsen er i gennemsnit to dage om ugen, men timeantallet er fleksibelt (efter aftale). Stillingen ønskes besat fra d. 1. december 2020.

Din ansøgning skal sendes som én samlet PDF-fil indeholdende en kort beskrivelse af din motivation og baggrund for at søge stillingen (max. 1 side), et billede af dig, dit CV (max. 2 sider) og relevante eksamensbeviser. Ansøgningsfrist er d. 15. oktober 2020.

Kontakt

Yderligere information kan fås hos teamleder og seniorforsker Dan Grabowski på dan.grabowski@regionh.dk telefon 4033 9019 eller hos postdoc Pil Lindgreen på pil.lindgreen@regionh.dk telefon 2052 9118.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse af og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital og har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Twitter (@Stenodiabetes) og LinkedIn (Steno Diabetes Center Copenhagen).

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Steno Diabetes Center Copenhagen

Adresse
2820 Gentofte
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
30913373
Praktisk information
Oprettet
16-09-2020
Udløber
15-10-2020
Kviknummer
LJA-81100138
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Steno Diabetes Center Copenhagen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Steno Diabetes Center Copenhagen

Adresse
Niels Steensens Vej 2
2820
Gentofte
Danmark
Tlf: 38619705
Praktisk information
Indrykket
16-09-2020
Ansøgningsfrist
15-10-2020
Kviknummer
LJA-81100138
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce