|   
Gem annonce

Studentermedhjælper til administrationen i Tårnby kommunes Familieafdeling

Tårnby Kommune

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
29-03-2021

Er du struktureret, ansvarsfuld og har flair for administrative opgaver? Så er du måske lige den studentermedhjælper vi søger?

Børne- og Kulturforvaltningen i Tårnby Kommune, søger en studentermedhjælper, der kan være med til at varetage den daglige administration i Familieafdelingen. Som studentermedhjælper vil du blive en vigtig del af vores administration.

Dine primære opgaver bliver at lave daglige samt ad hoc opgaver, som f.eks. aktindsigter, statistik, vedligeholdelse af vores skabeloncenter mm. Som studentermedhjælper vil du blive en vigtig del af vores administration.

Du vil i øvrigt løbende være i dialog og samarbejde med Familieafdelingens ledelse samt socialrådgivere.


Praktisk information

Administrationen har til huse på Tårnby Rådhus og stillingen har et omfang af 5 timer ugentligt med mulighed for ekstra timer. Det endelig timetal aftales nærmere og kan drøftes og placeres i forhold til at kombinere arbejdstiden med uddannelse.

Rådhusets åbningstimer er følgende:

Mandag onsdag fra 08.00 15.15, torsdag fra 09.00 - 18.00 og fredag fra 08.00 14.15

Stillingen er ledig frem til d. 31.12.2021 med mulighed for forlængelse og er til besættelse snarest muligt. Der afholdes løbende samtaler.


Vi forventer, at du:
  • Er servicemindet.
  • Er ansvarsfuld
  • Har godt kendskab og erfaring med Office-pakken, herunder Excel.
  • Er i gang med en uddannelse.
  • Er struktureret og omhyggelig.
  • Er god til at samarbejde.
  • Kan arbejde selvstændigt.

Vi kan tilbyde dig:
  • En stilling, hvor man ikke keder sig.
  • Erfaring indenfor et område, der hele tiden er i udvikling.
  • Gode kollegaer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med HK efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Familieafdelingens administration på telefon 3247 1474.

Deadline for ansøgning er fredag d. 16.04.2021.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: Databeskyttelsesrådgiver.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Tårnby Kommune

Adresse
2770 Kastrup
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
32471433
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
16-04-2021
Kviknummer
LJA-81891243
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Del dette job

Virksomhedsinformation

Tårnby Kommune

Adresse
Løjtegårdsvej 167
2770
Kastrup
Praktisk information
Indrykket
29-03-2021
Ansøgningsfrist
16-04-2021
Kviknummer
LJA-81891243
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce
   |