Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper - TDC Procurement

TDC Group

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-08-2019

Bliv en del af en spændende transformationsrejse i TDC Procurement

Ønsker du en karriere indenfor strategi, analyse og sourcing? TDC Procurement er på en spændende rejse hvor vi er i fuld gang med at transformere vores indkøbsafdeling således at vi i endnu højere grad understøtter de overordnede strategiske prioriteter. I den forbindelse søger vi en dedikeret og ambitiøs studentermedhjælper der vil hjælpe med at løfte opgaver i relation til sourcing projekter, drift og forretningsudviklingsarbejdet i afdelingen.

Stillingen

Du vil blive en del af en kompetent og dedikeret afdeling. Dit arbejde vil primært være relateret til rapportering, analyse og driftsopgaver, men vil også indeholde diverse ad hoc-opgaver relateret til sourcing projekter.

Dine primære opgaver vil bestå af:

  • Analyser og rapportering

  • Support af sourcing projekter

  • Udvikling og drift af systemer/værktøjer

  • Diverse præsentationer og ad hoc-opgaver

 

Din profil

Du forventes at have 2-3 år tilbage af din studietid, hvor du læser Cand.merc., Cand.polit. eller lignende. Du er ambitiøs, har et stort drive og brænder for at arbejde med sourcing og forbedring af processer og rapportering.

Herudover er du analytisk stærk, selvstændig, velformuleret og god til at samarbejde med flere stakeholders samtidig er du fortrolig med Excel og PowerPoint. Du er nysgerrig af natur, og evner hurtigt at tilegne dig ny viden, samt sætte dig ind i, analysere og præsentere komplekse problemstillinger.

Vi tilbyder

Et afvekslende og udfordrende job, hvor det er muligt at udvikle en stærk forretningsforståelse og tage et stort ansvar for opgaver, hvor du vil få mulighed for at udnytte dit potentiale.

Ansøgning og kontakt

Forventet arbejdstid er på 10-15 timer om ugen fordelt på fx 2 dage

med fleksibilitet i eksamensperioder.

Ansøgningsfristen er d. 15. september og vi afholder samtaler løbende. Du bedes sammen med din ansøgning vedhæfte CV, karakterudskrift, og andre relevante papirer. For nærmere information omkring stillingen er du meget velkommen til at kontakte Nicolai Birch på +45 20 70 22 39.

Ansøgningsfrist:

15. september 2019

Kontaktperson:

Nicolai Birch, tlf.: +45 2070 2239

Arbejdssted:

Teglholmsgade 1, København

Ansøgning:

Brug linket nederst for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

TDC Group

Adresse 1
Teglholmsgade 1
2450 København SV
Danmark
Tlf
70 70 30 00
Adresse 2
Teglholmsgade 1
0900 København C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-08-2019
Udløber
15-09-2019
Kviknummer
LJA-75208242
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Analyse og information, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

TDC Group

Adresse
Teglholmsgade 1
0900
København C
Danmark
Tlf: 70 70 30 00
Praktisk information
Indrykket
30-08-2019
Ansøgningsfrist
15-09-2019
Kviknummer
LJA-75208242
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Analyse og information, Strategi og udvikling
Beliggenhed