Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper (stud.jur.) til Idéklinikken

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
05-10-2018
Region Nordjylland søger en fagligt dygtig og engageret stud.jur., der har lyst til at blive en del af et stærkt fagligt juridisk team på 3 jurister i Idéklinikken, Forskningens Hus.

Idéklinikken er Region Nordjyllands innovationsenhed. Idéklinikkens overordnede formål er at medvirke til at gode sundhedsfaglige ideer opsamles, konkretiseres, afprøves og eventuelt realiseres.

Juristerne i Idéklinikken arbejder bredt med de faglige områder, der er knyttet til forskning og innovation, herunder forskningsaftaler, kommercielle aftaler, f.eks. overdragelsesaftaler og licensaftaler, internationale kontrakter om klinisk afprøvning af lægemidler og medicoudstyr samt GDPR.


 
Hvad bliver dine opgaver

    Som stud.jur. vil du komme til at arbejde inden for flere fagområder, særligt kontrakts- og immaterialret. Du vil derfor i høj grad få mulighed for at afprøve og styrke dine formueretlige kompetencer samt opnå viden inden for flere specialområder.
    Arbejdet som stud.jur. i Idéklinikken vil give dig et godt kendskab til, hvad det vil sige at arbejde med jura i praksis, og du vil få mulighed for at fordybe dig i spændende retsområder altid med støtte fra en erfaren jurist.
    Arbejdet vil omfatte juridiske undersøgelser og udarbejdelse af juridiske notater inden for flere fagområder, udarbejdelse af udkast til kontrakter mv. samt deltagelse i interne og eksterne møder.

 
Din profil
Du har bestået bacheloruddannelsen på dit studie. Du har et højt fagligt niveau, er ambitiøs og kan lide at blive udfordret. Du er kvalitetsbevidst, nysgerrig og god til at samarbejde. Du har gode formulerings- og formidlingsevner.

Gode engelskkundskaber er en fordel, men ikke et must.
 

Hvis du vil vide mere
Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte jurist Lisbeth Elbek Tiljeset på tlf. 97666312/e-mail: l.tiljeset@rn.dk eller jurist Mads Søbye på tlf. 97662907/e-mail m.soebye@rn.dk.
 

Information om løn- og ansættelsesvilkår for stillingen
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Arbejdsstedet vil være Aalborg Universitetshospital, Idéklinikken, Sdr. Skovvej 3E, 9000 Aalborg.

Arbejdets omfang er som udgangspunkt 10 timer ugentligt, men med mulighed for fleksibilitet.


Ansøgning
Din ansøgning samt CV, karakterudskrift og øvrige relevante bilag skal være modtaget senest mandag d. 5. nov. 2018. Vi forventer at indkalde til samtale i uge 46.

Du kan læse mere om Idéklinikken og Region Nordjylland på http://ideklinikken.rn.dk/ og http://www.rn.dk/.

 

Del dette job

Kontakt

Region Nordjylland

Adresse 1
Hobrovej 18-22
9000 Aalborg
Danmark
Adresse 2
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-10-2018
Udløber
05-11-2018
Kviknummer
LJA-66299180
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Nordjylland

Adresse
Hobrovej 18-22
9000
Aalborg
Praktisk information
Indrykket
05-10-2018
Ansøgningsfrist
05-11-2018
Kviknummer
LJA-66299180
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed