Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper (stud.jur. eller stud.soc. i jura) til sekretariatet for Børn og Unge-udvalget i Københavns Kommune

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-04-2019

Studerer du jura, og har du interesse for socialområdet? Staben i Borgercenter Børn og Unge i Københavns Kommunes socialforvaltning understøtter den faglige udvikling af kommunens samlede område for udsatte børn og unge.

 

Vi er blandt andet ansvarlige for sekretariatsbetjeningen af kommunens Børn og Unge-Udvalg, som træffer afgørelser om tvangsmæssige foranstaltninger som f.eks. anbringelse af et barn eller en ung uden for hjemmet uden samtykke. Vi søger en studentermedhjælper, som vil indgå i sekretariatsbetjeningen af udvalget.  

 

Hvem er vi? 

Børn og Unge-udvalget træffer afgørelser om tvangsmæssige foranstaltninger som fx anbringelse af et barn eller en ung uden for hjemmet uden samtykke. Udvalget består af politikere, børnesagkyndige og en dommer. Udvalget betjenes i Københavns Kommune af sekretariatet for Børn- og Ungeudvalget, som er placeret i Socialforvaltningens Borgercenter Børn og Unge.   

 

Sekretariatet er placeret i Borgercenter Børn og Unges centrale stab, der består af fire afdelinger. Vores afdeling består af en stabschef og 15 medarbejdere (jurister, generalister, socialfaglige konsulenter og to administrative medarbejdere). Vi arbejder blandt andet også med opgaver inden for ungdomskriminalitet, radikalisering, psykiatri, sundhed, overgang til voksenlivet og generelle juridiske problemstillinger inden for det specialiserede børn- og ungeområde.  

 

Vi er en afdeling, der ofte har akutte sager, der kræver vores sparring eller handling inden for korte frister. Men vi er samtidig en afdeling, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der også er plads til at have det sjovt sammen. 

 

Dine arbejdsopgaver 

I sekretariatet har vi ansvaret for at være med til at sikre en høj kvalitet i sagsgangen, når sager forelægges for Børn og Unge-udvalget hver tirsdag og torsdag. Som student vil du indgå i det team af medarbejdere, der sekretariatsbetjener udvalget. 

 

Dine opgaver vil bestå i

  • at deltage i Børn og Unge-Udvalgets møder en gang ugentligt 

  • at bistå med gennemgang af sagerne for at sikre det relevante sagsmateriale er vedlagt før møderne 

  • at udarbejde referat af mødet og udvalgets afgørelser efter møderne. 

  • i spidsbelastninger og ved ferie og sygdom at bistå de administrative medarbejdere med at udsende mødemateriale til sagens parter, advokater og udvalget

 

Derudover kan du blive inddraget i afdelingens øvrige opgaver og bistå med opgaver som udredning af juridiske problemstillinger, mindre analyser, udarbejdelse af skriftlige vejledninger, oplæg, notater mv. 

 

Vi tilbyder dig et spændende studenterjob med høj grad af selvstændighed. Du vil få et dybt indblik i, hvordan et børn og unge-udvalg arbejder og hele administrationen for at få en sag forelagt for udvalget. Du vil også få solid viden om tvangsbestemmelserne i serviceloven og lov om voksenansvar, og hvordan de behandles i et børn og unge-udvalg.

 

Du vil indgå i et tæt arbejdsfællesskab og faglig sparring med kolleger, der alle er stærkt engageret i at sikre den bedst mulige indsats for vores udsatte børn og unge. 

 

Din profil 

Vi søger en studentermedhjælper (fx stud jur. eller stud.soc. i jura) gerne med interesse for socialområdet og udsatte børn og unge. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra området, men ikke et krav. Vi forventer, at du er på sidste år på bachelor- eller på kandidatuddannelsen. Børn og Unge-udvalget træffer afgørende beslutninger i børn og unges liv, og det er derfor vigtigt, at du er robust og kan møde de børn, unge og familier, der skal have deres sag behandlet i udvalget, med empati og respekt.

 

Vi forventer derudover, at du er systematisk og struktureret i dit arbejde, har gode samarbejdsevner og en venlig og imødekommende tilgang til vores samarbejdspartnere. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Ansættelsen finder sted i henhold til gældende aftaler om studerendes løn- og ansættelsesvilkår ved kontorarbejde. 

 

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen med mulighed for aftalt fleksibilitet i eksamensperioder.

 

Tiltrædelse den 1. juni 2019 eller snarest muligt. Arbejdspladsens adresse er Griffenfeldsgade i København N. 

 

Yderligere oplysninger 

Du kan læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Børn og Unge på https://www.kk.dk/bbu og om udvalget på https://www.kk.dk/b%C3%B8rn-og-unge-udvalget.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef Katrine Wilms Binzer på 2526 4160. 

 

Sammen med motiveret ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbeviser og evt. udtalelser.  

 

Søg stilling via nedenstående link senest onsdag den 24. april 2019 

 

Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 25. eller fredag den 26. april 2019.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Griffenfeldsgade 44
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-04-2019
Udløber
24-04-2019
Kviknummer
LJA-72427181
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Griffenfeldsgade 44
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-04-2019
Ansøgningsfrist
24-04-2019
Kviknummer
LJA-72427181
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Jura
Beliggenhed