Gem annonce

Studentermedhjælper søges ved Hospitalsstaben, Aarhus Universitetshospital

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
28-07-2020
Vil du være med til at forbedre patientvejledninger på Aarhus Universitetshospital? Interesserer du dig for god kommunikation, og er du i gang med en uddannelse indenfor det kommunikative felt? Og vil du bidrage til, at vi kommer i mål med at omlægge alle AUH's patientvejledninger, er det måske dig, vi mangler i vores team?

Stillingen er tilknyttet Ledelse og Kommunikation på Aarhus Universitetshospital og er ledig til besættelse med tiltrædelse 1. september 2020, eller snarest muligt herefter. Stillingen er ca. 6 timer om ugen fordelt på 2 arbejdsdage og aftales nærmere ved ansættelsens start. Stillingen er tidsbegrænset fra ansættelsestidspunktet (ca. 1. september 2020) og 3 måneder frem. Konkret ansættelsesperiode aftales nærmere forud for ansættelsen.

I 2020 skal Aarhus Universitetshospital (AUH) omlægge alle patientvejledninger fra pdf-format til web-baseret patientinformation. Det skal vi for at sikre, at patienter og pårørende har adgang til den rette information, i rette form, til rette tid. Og for at sikre at informationen bliver ensartet, brugervenlig og sammenhængende for den enkelte patient.

Derfor søger vi en studentermedhjælper til at hjælpe os med at komme i mål med omlægningen. Vi forestiller os, at du er i starten af din uddannelse, og har et ønske om at få praktisk erfaring med at indgå i et projektteam i en stor organisation.
 
Dine opgaver
De opgaver, du skal varetage, vil være indenfor gennemførelse af omlægningen af de nuværende patientvejledninger fra pdf-filer til web-sider, herunder at hjælpe os med at gøre patientvejledningerne klar til publicering på vores hjemmeside. Det betyder
 • at du skal gennemgå patientvejledningerne med et kommunikativt blik
 • at du skal hjælpe med at tilknytte metadata til de enkelte vejledninger
 • at du skal lære vores websystem Episerver at kende, så du kan supportere afdelingerne i forbindelse med omlægning af deres patientvejledninger.
 
Dine kvalifikationer 
 • du er i stand til at arbejde selvstændigt og systematisk
 • du er kvalitetsbevidst og grundig
 • du er i stand til at formulere dig på nettets præmisser
 • du har gode samarbejdsevner
 • du evner at følge opgaven til dørs.
 
Opgaverne vil være forskelligartede og kan blandt andet være 
 • kvalitetssikre patientvejledninger før de bliver publiceret i en web-udgave
 • teknisk support til afdelingerne ifht. publicering af patientvejledningerne i web-udgave
 • opbygge struktur og publicere patientvejledninger på internettet, i samarbejde med kolleger i Kommunikation og i de kliniske afdelinger.

Du vil få ansvar for delopgaver i relation til gennemførelse af omlægningen af patientvejledningerne, og skal derfor kunne løse dine opgaver selvstændigt og inden for deadlines.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Spørgsmål og mere information
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enten Lone Friis Grosen på 2494 7170 (uge 28+29+33, 2020) eller Anne Henriksen på 2977 7657 (uge 28+33, 2020)

Ansøgningsfristen er den 14. august 2020. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 34, 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Midtjylland

Adresse
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-07-2020
Udløber
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80619879
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Midtjylland

Adresse
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Indrykket
28-07-2020
Ansøgningsfrist
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80619879
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce