Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper søges til Ledelsessekretariatet på Københavns Rådhus

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-11-2022

Vores studentermedhjælper har fået nyt job og stopper hos os. Vi leder derfor efter en velskrivende og effektiv studerende, som vil prøve kræfter med arbejdet i Danmarks største forvaltning helt tæt på den politiske og administrative topledelse.

Ledelsessekretariatet er en stabsfunktion i Børne- og Ungdomsforvaltningen og har ansvar for at betjene borgmester, politisk udvalg og direktion. Sekretariatet er bindeled mellem topledelsen, forvaltningen og de mange skoler og institutioner mv.

Sekretariatet består af godt 30 dygtige og dedikerede medarbejdere, der bl.a. beskæftiger sig med politiker- og direktionsbetjening i bred forstand, herunder sagsstyring, mødeforberedelse, kommunikation, pressehåndtering og strategi- og politikudvikling. Tonen i sekretariatet er uhøjtidelig, og vi har stærke faglige miljøer med daglig sparring på tværs.

Børne- og Ungdomsforvaltningen er landets største forvaltning. Forvaltningen har ansvaret for at drive dagtilbud, skoler, fritids- og specialtilbud i Københavns Kommune og har 70.000 brugere og ca. 18.000 medarbejdere. Vi arbejder for at gøre den københavnske folkeskole til landets bedste, for at alle børn får den bedste start på livet og for at skabe inkluderende fællesskaber for byens unge.

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at hjælpe både fagligt og praktisk med den daglige betjening af børne- og ungdomsborgmesteren i borgmesterens forkontor. Vi arbejder tæt sammen i forkontoret, og du vil få mulighed for sparring og hjælp, ligesom du vil skulle hjælpe dine kollegaer med deres opgaver.

Du vil bidrage til at håndtere og svare på henvendelser fra borgerne om de politiske sager, som borgmesteren beskæftiger sig med. Du vil forberede og planlægge borgmesterens besøg på skoler, vuggestuer og børnehaver m.m., skrive taler og SoMe-opslag og sørge for baggrundsnotater. Det er opgaver, der kræver, at du er god til at formulere dig på skrift.

Jobbet giver mulighed for at arbejde med politik og kommunikation på flere niveauer og med mange forskellige aktører. Du skal kunne samarbejde bredt med forvaltningen og de øvrige forvaltninger i Københavns Kommune. Du kan få masser af ansvar og indsigt i vigtige politiske sager. Du vil samtidig få et godt indblik i det kommunalpolitiske system.

Om dig

Vi forestiller os, du er studerende på en samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelse, og at du har mindst et år tilbage af dine studier.

Vi vil lægge særlig vægt på, at du

  • formulerer dig skriftligt i et klart og levende sprog
  • arbejder effektivt og selvstændigt uden gå på kompromis med kvaliteten
  • har politisk interesse og forståelse
  • har lyst til at være på en uformel arbejdsplads, der sætter pris på humor også når vi har travlt

Din arbejdsplads vil være Københavns Rådhus. Arbejdstid: 15 timer om ugen. Der er stor fleksibilitet i forhold til, hvilke ugedage der passer ind i dit studie.

Jobstart snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Ellen Marie Vestager Riis på 3059 5770.

Søg via linket senest torsdag den 15. december 2022

Vi forventer at holde samtaler i uge 51.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Adresse 2
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2022
Udløber
15-12-2022
Kviknummer
LJA-84295176
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
1550
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-11-2022
Ansøgningsfrist
15-12-2022
Kviknummer
LJA-84295176
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed