Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper søges til Institut for Visuelt Design

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-09-2022
Ved Det Kongelige Akademi Arkitektur, Design, Konservering har vi brug for et ekstra sæt hænder og søger derfor en serviceminded studentermedhjælper, som kan hjælpe med varierende praktiske og administrative opgaver ved Institut for Visuelt Design (IVD).

Du kommer primært til at samarbejde med instituttets koordinator om løsningen af en række opgaver på instituttet, men du vil også supportere ledelsen, undervisere, forskere samt studenterrådet.

Stillingen som studentermedhjælper ønskes besat snarest muligt.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Praktiske opgaver på instituttet såsom oprydning, print, ophængning af plakater, koordinering af rengøring, afhentning og fordeling af pakker, post, materiale mv.
 • Mødeindkaldelser, herunder også at udarbejde dagsordener, foretage lokalebookinger, bestille forplejning og klargøre mødefaciliteter
 • Referatskrivning i forbindelse med interne møder
 • Mindre kommunikationsopgaver til instituttets medarbejdere på vegne af institutleder
 • Håndtere afregninger i fbm. indkøb, rejser og forplejning
 • Supportere instituttet i planlægning og afvikling af større forelæsninger, udstillinger og arrangementer
 • Arbejde med forbedringer af studiemiljø i samarbejde med IVDs studenterråd
 • Indgå i arbejdsgrupper med undervisere, studerende og institutkoordinator, f.eks. omkring studiemiljø, indretning af studiesale og oprydning.
Opgaverne vil have varierende karakter og omfang. Opgaverne planlægges derfor ugentligt med institutlederen og/eller institutkoordinatoren. På møderne vil der også være mulighed for at aftale fordelingen af din arbejdstid. Se mere om arbejdstiden under afsnittet Løn og ansættelsesvilkår.

Om Institut for Visuelt Design

Institut for Visuelt Design er 1 af i alt 6 institutter på Det Kongelige Akademi, som er nordens førende uddannelsesakademi inden for arkitektur, design og konservering. Institut for Visuelt Design forsker og uddanner designere inden for alle former for visuelt design - eksempelvis inden for grafisk kommunikationsdesign, spildesign, interaktions- og oplevelsesdesign. Der er ca. 40-45 ansatte på instituttet.

Vi søger en studerende, der:

 • Er i gang med en videregående uddannelse
 • Har administrativt tæft og er god til arbejde systematisk og struktureret
 • God til skriftlig formidling på både dansk og engelsk
 • Kan arbejde selvstændigt og som følger opgaverne til dørs
 • Kan begå sig i et komplekst miljø med mange samarbejdsflader
 • Er servicemindet og som ikke bange for at tage fat
 • Kan navigere sikkert i Microsoft Office og har flair for IT
Erfaring fra tilsvarende jobs vil være en fordel, men er ikke et krav.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til OAO-S fællesoverenskomsten og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er krav om, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under din ansættelse.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil udgøre ca. 15 timer. I perioder med større arrangementer på instituttet kan arbejdstiden være højere. Du vil få medindflydelse på arbejdets placering, så jobbet er foreneligt med dit studie. Vi forventer dog, at du kan arbejde inden for almindelig kontortid (9-16). Vi forestiller os desuden, at du som minimum kan påtage dig gennemsnitligt 1 fuld arbejdsdag om ugen.

Timelønnen starter på skalatrin 8, hvor startlønnen udgør kr.130,19 i aktuelt niveau pr. 1. oktober 2022 med oprykning på højere løntrin samt pensionsbidrag efter anciennitet.

Stillingen er uden tidsbegrænsning forstået således, at du kan være ansat i stillingen, så længe du er aktiv studerende.

Ansøgningen

Din ansøgning med tilhørende bilag skal sendes elektronisk via knappen Søg stillingen, så den er Det Kongelige Akademi i hænde senest tirsdag den 11. oktober 2022 kl. 12.00. Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

Din ansøgning skal indeholde motiveret ansøgning, CV samt dokumentation for, at du er aktiv studerende.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutleder Anders Thulin athu@kglakademi.dk på tlf. 4170 1652 eller mail athu@kglakademi.dk

Generelle oplysninger om Det Kongelige Akademi kan findes på https://kglakademi.dk/ og Institut for Visuelt Design på https://kglakademi.dk/institut/visuelt-design

Det Kongelige Akademi er en mangfoldig arbejdsplads, som anser diversitet for at være en styrke. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede ansøgere til at søge stillingen.Om Det Kongelige Akademi
Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering er et internationalt anerkendt akademi, der uddanner professionelt kreative kandidater til højeste niveau og udvikler ny viden, der skaber
værdi for samfundet og arbejdsmarkedet. Det Kongelige Akademi er en statsinstitution under Uddannelses- og Forskningsministeriet og har ca.1.700 studerende og 350 medarbejderårsværk.
Læs mere om Det Kongelige Akademi på vores hjemmeside www.kglakademi.dk.
Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

Adresse 1
Philip De Langes Allé 10
1435 København K
Danmark
Tlf
41701656
Fax
32686111
Adresse 2
1435 København K
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
41701815
Praktisk information
Oprettet
28-09-2022
Udløber
11-10-2022
Kviknummer
LJA-84073486
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

Adresse
Philip De Langes Allé 10
1435
København K
Tlf: 41701656
Praktisk information
Indrykket
28-09-2022
Ansøgningsfrist
11-10-2022
Kviknummer
LJA-84073486
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed