Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper søges til Erhvervsstyrelsens it-sikkerhedsteam

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-07-2021

Vil du indgå i et spændende it-sikkerhedsteam og ønsker du, at få relevant erhvervserfaring sideløbende med dit studie? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

I Erhvervsstyrelsens digitaliseringsområde, arbejder vi for at gøre det let og enkelt at drive virksomhed i Danmark. Dette gøres gennem effektiv drift og styring, af styrelsens mere en 50 erhvervsrettede systemer. Opgaverne i Erhvervsstyrelsens digitaliseringsområde spænder fra alt vedrørende drift og vedligehold af kørende systemer, til udvikling af nye og over til digital kommunikation på styrelsens mange hjemmesider og platforme. Til at hjælpe os med nogle af de opgaver, søger vi en fagligt stærk og motiveret studerende.

Som studentermedhjælper i Erhvervsstyrelsen, får du et varieret og udfordrende studiejob. Miljøet er fagligt stærkt og du vil blive placeret i et meget socialt team. Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre kolleger, som vil stå for den nødvendige oplæring og du bliver en del af et miljø, hvor samspillet mellem forskellige fagligheder sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen.

Om stillingen

Stillingen er placeret i it-sikkerhedsteamet, hvor du i samarbejde med dine kolleger vil skulle hjælpe med at forbedre sikkerheden i og omkring styrelsens systemer. Som studentermedhjælper i teamet skal du bistå arbejdet med:

 • drift af vores Awareness Platform

 • at holde styr på vores databehandleraftaler og revisionserklæringer

 • at lave risikovurderinger

 • løbende at håndtere diverse henvendelser i vores fælles postkasse

 • at stå for den løbende opdatering af vores systemoverblik

 • at løse ad hoc-opgaver og hjælpe til med teamets øvrige vedligeholdsopgaver

 

Om dig

Du er studerene og læser relevant videregående uddannelse. Herudover har vi følgende forventninger til vores nye student:

 • Du kan arbejde selvstændigt, men med forståelse for det store billede i relation til dine kollegaer

 • Du kan fastholde overblikket og tager ansvar for dit arbejde

 • Du er struktureret, har interesse for detaljen og sans for kvalitet

 • Du lærer hurtigt og kan samarbejde med andre

 • Du er serviceorienteret og kan lide kontakten med kollegaer

 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 800 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet Langelinie og Amagerfælledvej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk

Om ansættelse

Ansættelse sker som student efter overenskomst mellem HK og Finansministeriet. Der er tale om en ansættelse på 15 timer om ugen.

Vil du vide mere om stillingerne, så kontakt Mikkel Sand, tlf. 35 29 11 47. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på telefon +45 91 33 70 38.

Interesseret?                                                                                                                                                 

Lyder det som noget for dig? Så klik på Søg stilling knappen i annoncen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 8. august 2021.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi alle uanset baggrund til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-07-2021
Udløber
08-08-2021
Kviknummer
LJA-82349034
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-07-2021
Ansøgningsfrist
08-08-2021
Kviknummer
LJA-82349034
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed