Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper søges til en spørgeskemaundersøgelse blandt danske virksomheder

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2024
I forbindelse med et forskningsprojekt på Institut for Strategi og Innovation på CBS omkring robusthed i de globale værdikæder søger vi en studentermedhjælper som kan bidrage til at gennemføre en større spørgeskemaundersøgelse.

Kvalifikationer
Du er en selvstændigt arbejdende person gerne med færdigheder indenfor statistik og med interesse for forskning. Du er studerende på en videregående uddannelse, og har bestået 1 års studier. Spørgeskemaet er både på dansk og engelsk, hvor det er en fordel at kunne dansk, men det er ikke en betingelse.

Ansøgningen
Vi skal bruge en motiveret ansøgning fra dig, samt et CV og dokumentation for indskrivning på en videregående uddannelse. Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV

Tiltrædelse
Den 1. april 2024.

Arbejdstid
5-10 timer om ugen efter dit og vores behov.

Arbejdsperiode
Et år, dog indimellem med inaktive perioder (eksamens-/projekt-perioder, ferie, mv.).

Ansøgningsfrist
15. marts 2024

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse vil ske i henhold til HK-organisationsaftalen og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer (OAO-S Fællesoverenskomsten).

Lønnen udgør mellem kr. 132,68 og kr. 139,19 p.t. og afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget og uddannelsesniveau. Der indbetales pension, hvis der er 9 måneders forudgående beskæftigelse inden for den offentlige sektor og du er fyldt 20 år, eller tidligere har været omfattet af en pensionsordning som led i en tidligere ansættelse. Pensionsbidraget udgør 11,19 % af de pensionsgivende løndele.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende ved en højere læreanstalt.

Rekrutteringsprocessen
Copenhagen Business School inviterer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen. Et ansættelsesudvalg vil vurdere ansøgningerne og indkalde et udvalg af kvalificerede kandidater til samtale.

Et af CBS strategiske mål er at fremme mangfoldighed og diversitet i vores organisation. Derfor bestræber vi os på en ansættelsesproces, der mindsker potentiel bias. Vi opfordrer derfor ansøgere til ikke at inkludere foto eller unødvendige oplysninger om personlige forhold i ansøgningen.

Yderligere oplysninger
Hvis du har nogen spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte til Professor Torben Pedersen (tp.si@cbs.dk).

Ansøgningsfrist: 15-03-2024

WE TRANSFORM SOCIETY WITH BUSINESS

CBS er et globalt anerkendt business universitet med dybe rødder i den nordiske, socioøkonomiske model. Vi har et bredt fokus på erhvervslivets og samfundets udfordringer i det 21. århundrede. Derfor har vi en samlet portefølje af tværfaglig forskning og uddannelse af høj kvalitet, der har styrket generationer af fagfolk og ledere i den private sektor og andre steder.

Universitetet ligger på Frederiksberg og har ca. 21.000 fuldtids- og deltidsstuderende, 760 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere, 210 ph.d.-studerende og 680 administrative medarbejdere samt en portefølje af bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.-og efter-/videreuddannelser udbudt på både dansk og engelsk.

Med vores globale profil følger en forpligtelse til at bidrage til udviklingen af transformative kompetencer hos studerende, kandidater og virksomhedsledere gennem vores uddannelsesaktiviteter og muligheder for livslang læring. Komplekse udfordringer kræver en fælles indsats, og derfor fokuserer vores strategi på at styrke nuværende og starte nye partnerskaber med andre videnskaber, erhvervslivet, myndigheder og civilsamfundet.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Copenhagen Business School

Adresse 1
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
Danmark
Tlf
38 15 35 98
Adresse 2
2000 Frederiksberg
Danmark
Kontaktperson
Torben Pedersen
Praktisk information
Oprettet
23-02-2024
Udløber
15-03-2024
Kviknummer
LJA-85346814
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Copenhagen Business School

Adresse
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf: 38 15 35 98
Praktisk information
Indrykket
23-02-2024
Ansøgningsfrist
15-03-2024
Kviknummer
LJA-85346814
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed