Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper søges - Er du vores nye kunderådgiver?

Nuuday

Aarhus, Østjylland

Indrykket
30-09-2020

Vi søger lige nu en dygtig studentermedhjælper til at yde support og kundeservice hos Nuuday Mobile Partners. Du vil modtage opkald fra kunder, som du vil supportere, sælge og rådgive til, samt sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet.

Vi kan tilbyde dig

Hos Nuuday har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Du kommer til at indgå i team, hvor du refererer til en afdelingsleder.

Vi går meget op i kundetilfredshed og derfor er det vigtigt at du er serviceminded, da vores kunder skal have den bedste service. Vores produkt er mobil abonnementer og vi er en mindre organisation i Nuuday der arbejder tæt sammen fra IT til kommunikation til kundeservice. Derfor er det vigtigt at du er en teamplayer.

Du er selv med til at stykke din karriere sammen hos Nuuday, afhængigt af dine interesser og dine styrker. I vores kundecenter arbejder vi både med kundeservice, salg, teknisk support, regnings service og fastholdelse, så du har mulighed for at udvikle dig på flere fagområder.

Dine kvalifikationer

Du er imødekommende og sætter altid kunden øverst. Du er robust, mødestabil og klar på en omskiftelig hverdag. Vi søger en selvkørende profil, der stiler efter at forbedre og udvikle sig, og som tager ansvar for, at hele teamet når de opsatte mål og resultater.

For at være det perfekte match kan du nikke genkendende til følgende:

  • Jeg elsker at yde god service og går gerne skridtet videre for at opfylde kundens behov.

  • Jeg har teknisk flair og gode IT-kundskaber.

  • Mine kommunikative evner er i top, og jeg taler og skriver fejlfrit på dansk.

  • Jeg er en teamplayer med stort T og motiveres både af teamets og egne mål.

  • Jeg trives med at blive målt på min performance.

 

Praktiske oplysninger

Arbejdstiden ligger typisk mellem 20-40 timer om måneden, og især omkring den 1 i hver måned. Vagterne ligger i tidsrummet kl. 08.00 - 16.00 mandag til fredag. Du vil have arbejdsplads på Sletvej 30 i Tranbjerg J, Aarhus. Vi tilbyder en fast timeløn og en lang række medarbejderfordele. Vi holder jobsamtaler løbende, så send din ansøgning snarest ved at klikke på "Ansøg nu". 

Nuuday We make sense with technology

Nuuday er en familie af syv stærke og velkendte brands, der arbejder for det fælles mål at få teknologien til at give mening i vores liv. Vores familie består af YouSee, Telmore, Blockbuster, Hiper, TDC Erhverv, NetDesign og Relatel. Vi arbejder for at forbedre menneskers og organisationers liv med innovative løsninger inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni og underholdning. Og vi gør det sammen. På tværs af teams, 33 nationaliteter og mere end 4000 fantastiske kollegaer. Som Danmarks førende digitale service udbyder, stræber vi hver dag efter at bruge teknologien til at skabe en mere meningsfuld fremtid for vores kunder og samfundet som helhed. Derfor er vi også altid på udkig efter markedets stærkeste udviklere, de skarpeste kommercielle folk og de bedste kreative specialister, der tør udfordre og skille sig ud.


Del dette job

Alternativ adresse



Kontakt

Nuuday

Adresse 1
Sletvej 30
8000 Aarhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-09-2020
Udløber
15-11-2020
Kviknummer
LJA-81214982
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nuuday

Adresse
Sletvej 30
8000
Aarhus
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-09-2020
Ansøgningsfrist
15-11-2020
Kviknummer
LJA-81214982
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Beliggenhed