Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper Research Support teamet på IT-Universitetet i København

IT-Universitetet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-09-2023
Er du studerende og på udkig efter et erhvervsrelevant studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og afvekslingsrige opgaver? Er du detaljeorienteret, og finder du en tilfredshed i at få tingene til at stå snorlige? Og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske Team Research Supports nye studentermedhjælper!

Du vil i denne stilling få muligheden for at komme tæt på de faglige miljøer inden for IT-forskning og uddannelse og få et kig ind i det administrative maskinrum. Du vil i samarbejde med dygtige kolleger understøtte forskere og institutledelser i deres bestræbelser på at søge og opnå ekstern funding.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i:
At assistere kollegerne i Team Research Support med diverse opgaver i relation til forskningsansøgninger, forskningsprojekter og generel forskningsadministration, herunder:

  • Indsamling og let sagsbehandling af dokumentation til forskningsansøgninger og forskningsprojekter
  • Udarbejdelse af mindre analyser inden for de forskningsområder, ITU er aktiv indenfor
  • Assistance omkring formidling af forskningsaktiviteter og resultater
  • Diverse Ad hoc-opgaver herunder ifm. afholdelse af workshops og events
Hvad forventer vi af dig?
Du har interesse for forsknings- og uddannelsesadministration på et universitet.

Vi forstiller os, at du som minimum har afsluttet 4. semester af dit bachelorstudie, men det er også ok, hvis du allerede tager tilløb til de sidste 2 semestre af din kandidatuddannelse.

Du arbejder struktureret og systematisk, evner at motivere dig selv, når du arbejder alene og er samtidig i stand til at bevare overblikket over dine opgaver og deadlines. Du har en velovervejet tilgang til opgaveløsningen, formår at se en opgave fra flere vinkler, og du trives i et dynamisk miljø, hvor du løbende bliver stillet over for nye, forskelligartede opgaver. Du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk i både skrift og tale, er en habil bruger af Excel og har lyst til at sætte dig ind i HTML. Og måske vigtigst: du er god til at tænke selv og til selv at finde forskellige løsningsmuligheder på opgaver.

Vi tilbyder
Tæt kontakt til et internationalt forskningsmiljø med gode kollegaer, som gerne sparrer omkring faglige emner inden for ekstern forskningsfinansiering og forskningsadministration. Du vil blandt andet få et indblik i forskningsprojekter lige fra udformning af bevillingsansøgninger til afrunding og afrapportering.
Du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver samt en varieret arbejdsdag med både praktisk arbejde og skrivebordsarbejde. Din teamleder sætter stor pris på din proaktive tilgang til opgaveløsningen.

Ydermere tilbyder vi fleksible arbejdstider, og vi vil selvfølgelig være ekstra fleksible ift. eksamensperioder.

Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag, hvor vi lægger stor vægt på at bistå og vejlede dig i din oplæring og opgaveudførelse.

IT-Universitetet tilbyder
ITU tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag.

Ansættelse og aflønning
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og HK.

Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 10-15 timer pr. uge i gennemsnit.

Stillingen ønskes besat snarest og senest den 1. november 2023.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte teamleder Melanie Büscher, e-mail meby@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside

Ansøgningsfristen er den 10. oktober 2023 kl. 12:00.

Samtaler forventes afholdt den 19. og 20. oktober 2023. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IT-Universitetet i København

Adresse 1
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
Danmark
Tlf
72185233
Adresse 2
2300 København S
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
72185000
Praktisk information
Oprettet
15-09-2023
Udløber
10-10-2023
Kviknummer
LJA-85076778
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IT-Universitetet i København

Adresse
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Danmark
Tlf: 72185233
Praktisk information
Indrykket
15-09-2023
Ansøgningsfrist
10-10-2023
Kviknummer
LJA-85076778
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed