Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper Nuuday Market Intelligence

Nuuday

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-07-2019

Vi søger en ambitiøs og selvstændig studerende til vores Nuuday Market Intelligence team, en del af stabsfunktionen Strategy & Media.

 

Nuuday er den kundevendte del af TDC med de otte dynamiske brands YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate og Hiper, NetDesign, Blockbuster og Firmafon. I fællesskab leverer vi digitale services, cloudløsninger og underholdning til hele Danmark.

 

Market Intelligence

 

Vi har ansvaret for at følge, analysere og vurdere det danske telemarked på både privat-, forenings- og erhvervsmarkedet samt for at udarbejde analyser og formidle markedsindsigt til koncernens +4.500 medarbejdere.

 

Market Intelligence er et velspillende team med samlet syv engagerede og kompetente spillere, og der er plads til store armbevægelser og en uformel omgangstone. Vi er et efterspurgt kompetencecenter, hvor afleveringer udarbejdes med sparring samt feedback, og vi forstår at kombinere seriøst arbejde med sjove indspark.

 

Stillingen

 

Du vil, i samarbejde med de bedste markedsspecialister inden for telco i Danmark, bidrage til centrale beslutningsprocesser på tværs af Nuuday koncernen.

 

Dine primære opgaver:

 

  • Materialeudarbejdelse i PowerPoint, fx prisbenchmark

  • Udsendelse af interne nyhedsbreve (Distributionsliste +400 modtagere)

  • Konkurrentovervågning

  • Pris-logning

  • Produktvurdering

 

 

Forventet arbejdstid på 15 timer om ugen fordelt på fx 2 dage med stor grad af selvbestemmelse og fleksibilitet i eksamensperioder.

 

Din profil

 

Du forventes at have 2-3 år tilbage af din studietid, hvor du læser Cand.merc., Cand.polit. eller lignende. Du er ambitiøs, nysgerrig, har stort drive og brænder for at arbejde med desktop research og markedsanalyse.

 

Herudover er du analytisk stærk, selvstændig, velformuleret og god til at samarbejde med flere stakeholders samtidig er du fortrolig med Excel og PowerPoint. Du evner hurtigt at tilegne dig ny viden og sætte dig ind i, analysere samt vurdere og præsentere komplekse problemstillinger på dansk såvel som engelsk.

 

Vi tilbyder

 

Et udfordrende job, hvor det er muligt at udvikle en stærk forretningsforståelse og tage et stort ansvar for opgaver, hvor du vil få mulighed for at udnytte dit potentiale. Market Intelligence er en forretningskritisk afdeling i Nuuday med bred berøringsflade i koncernen, hvorfor du vil opleve stor grad af eksponering i forbindelse med opgaveløsning.

 

Ansøgning og kontakt

 

Ansøgningsfrist d. 25. august. Vi afholder samtaler løbende. Du bedes sammen med din ansøgning vedhæfte CV, karakterudskrift og evt. andre relevante papirer. Har du spørgsmål, kontakt afdelingschef Nicolaj Roth på tlf. 51 22 87 10.

 

Ansøgningsfrist: 25. august 2019

 

Kontaktperson: Afdelingschef Nicolaj Roth på tlf. 51 22 87 10.

 

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, København

 

Nuuday We make sense with technology

Nuuday er en familie af 8 stærke brands med forskellige identiteter. YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate, Hiper, Blockbuster, NetDesign & Firmafon er samlet i Nuuday med et fælles mål om at få teknologien til at give mening i vores liv. Vi er 4500 dygtige holdspillere, som leverer digitale tjenester, cloudløsninger og underholdning til hele Danmark. I Nuuday vil vi ikke nøjes med at følge med, når ny teknologi udvikles. Som Danmarks førende serviceudbyder stræber vi efter at bruge teknologien til at skabe en mere meningsfuld fremtid for vores kunder og for samfundet. Derfor er vi på jagt efter markedets skarpeste hjerner. Dem, der tør skille sig ud, bryde normerne, når det gælder og udfordre det, der ikke længere fungerer.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Nuuday

Adresse 1
Teglholmsgade 1
0900 København C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-07-2019
Udløber
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74587921
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nuuday

Adresse
Teglholmsgade 1
0900
København C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-07-2019
Ansøgningsfrist
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74587921
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier
Beliggenhed