Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med talforståelse og hang til 'Slotsholmen'

Danske SOSU-skoler

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2022

Nyder du at følge med i det politiske spil, slubrer du politiske analyser ind med morgenkaffen, og kan du se mening i at være med til at bane vejen for de bedste erhvervsrettede velfærdsuddannelser? Så er du måske vores nye politiske studentermedhjælper.

Vi er et lille sekretariat med højt til loftet, masser af forskellighed og ikke mindst mulighed for, at du kan udvikle dig og sætte dit præg på en af de vigtigste politiske dagsordner lige nu: Hvordan sikrer vi nok faglærte til fremtidens velfærd?

Du skal i samarbejde med sekretariatschefen udarbejde politiske oplæg, analyser og notater, og du har lyst til og mod på at dykke ned i talmateriale, så vores konsulenter bedst muligt kan understøtte skolerne. Der er desuden gode muligheder for at være helt tæt på den politiske interessevaretagelse i samarbejdet med vores parter på området, KL, FOA, Danske Regioner, ministerier og politikere.

Stillingen er på ca. 15 timer pr. uge fordelt over året, men med respekt for ferier og eksamensperioder.

Hvem er du?
Du har en medfødt sans for det politiske arbejde og interesse for processerne både foran og bag gardinet.

Du er godt i gang på dit studie inden for samfund, økonomi eller politik og kan både arbejde selvstændigt og navigere i dine opgaver.

Du nærer en naturlig nysgerrighed på fakta, der omgiver dig, og har lyst til at kigge nærmere på undersøgelser, opgørelser og statistikker for at spotte mulige gode indgange til dagsordner eller årsager til forandringer.

Du er god til at møde mennesker, og det er en fordel for dig, hvis du kan grine meget både af dig selv og af dårlige jokes.

Hvem er vi?
Danske SOSU-skoler er en lederforening, der repræsenterer 14 skoler fordelt på 48 udbudssteder i hele landet, og vi uddanner hvert år næsten 10.000 social- og sundhedshjælper, -assistenter og pædagogiske assistenter.

På det københavnske sekretariat er vi lige nu fem, forhåbentlig snart syv ansatte inklusive dig. Vi bor overfor Nationalmuseet og bag ved Christiansborg. Her har vi tæt samarbejde både med folk i huset fra andre uddannelsesinstitutioner og vores samarbejdspartnere uden for, der heldigvis bor i cykelafstand.

Vi går op i dagens menu fra kantinen, sætter pris på walk and talks, når solen skinner, og vi trives alle med et arbejde, hvor vi kan løbe stærkt, når det gælder. Hos os er der sjældent kedeligt ret længe ad gangen.

Vi har allerede en høj grad af diversitet og opfordrer dig til at søge stillingen uanset, køn, alder, etnicitet, seksualitet og madvaner.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu til me@sosu.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatschef Michael Esmann på telefon 42 41 35 01.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danske SOSU-skoler

Adresse 1
Ny Vestergade 17, 2.sal
1471 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2022
Udløber
17-06-2022
Kviknummer
LJA-83633413
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske SOSU-skoler

Adresse
Ny Vestergade 17, 2.sal
1471
København K
Praktisk information
Indrykket
20-05-2022
Ansøgningsfrist
17-06-2022
Kviknummer
LJA-83633413
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed