Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med stærke koordineringsevner til planenheden på Regionshospitalet Randers

Region Midtjylland

Randers, Østjylland

Indrykket
20-08-2019
På Regionshospitalet Randers brænder vi for at give patienterne den bedste kvalitet hver gang. Vi arbejder for, at vores patienter oplever en sammenhængende behandling i et helhedsorienteret, velfungerende og tæt integreret sundhedsvæsen.

Planenheden har en central rolle i at understøtte hospitalsledelsen og afdelingsledelserne i forhold til tværgående generalist- og udviklingsopgaver. Vi skal med andre ord gøre det nemt for afdelingerne at udføre deres kerneopgave. Synes du, det kunne være spændende at bidrage hertil og at arbejde på et hospital, og er du god til at skabe overblik, så er det måske dig, vi søger til planenheden på Regionshospitalet Randers.

Du kommer til at arbejde med forskellige planlægnings- og koordineringsopgaver, der kræver et godt overblik og en initiativrig indstilling. Stillingen indebærer, at du får et detaljeret kendskab til hospitalets organisation, kliniske aktiviteter og relationerne til andre hospitaler. Du vil også få et bredt netværk med løbende kontakt til ansatte på hospitalet, i regionsforvaltningen og hospitalets samarbejdskommuner.

Vi søger en studentermedhjælper der er kvik, selvstændig og ansvarsfuld, og hvor det også afspejles i dit CV og eksamensbevis. Opgaven er effektivt at løse praktiske og administrative opgaver.

Du kommer til at arbejde med:
? generelle planlægnings- og udviklingsopgaver
? den medicotekniske ansøgningsproces
? ad hoc opgaver i samarbejde med kollegaer fra planenheden
? håndtering af forespørgsler fra regionsforvaltningen
? ad hoc praktiske opgaver

Vores forventninger til dig:
Du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse. Du skal kunne reagere hurtigt på forskellige opgavetyper og gerne have flair for også at løse dem hurtigt og ofte også med få beskrivelser af opgaven. Samtidig er du god til at strukturer din egen arbejdsdag, og kan prioritere arbejdsopgaver, således alle bliver løst rettidigt.
Du arbejder selvstændigt, men midt i en enhed hvor kollegaer hjælper hinanden, stemningen er god, og der er en højt til loftet og en flad struktur.

Vi kan tilbyde dig:
Som studentermedhjælper hos os får du:
? Godt kendskab til at arbejde i det danske sundhedsvæsen
? Enestående kendskab til en politisk ledet organisation
? Indblik i samarbejde mellem region, kommuner og andre samarbejdspartnere
? Mulighed for udvikling af faglige og personlige kompetencer, som du kan bruge fremadrettet i din karriere
? En spændende arbejdsplads, hvor ikke 2 uger er ens.
? Et godt kollegialt samarbejde

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt hurtigst muligt og senest 1. oktober 2019.
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst som studentermedhjælper. Stillingen er tidsbegrænset og løber senest til afslutning af dit studie. Det er på gennemsnitligt 8-12 timer ugentligt, som aftales nærmere.

Hvis du vil vide mere Nærmere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til Administrativ Programleder Anders Braathen Østergaard på telefon 2170 1807 eller Planchef Rikke Ringgaard Steffensen på telefon 2492 2251.

Ansøgningsfrist 8. september 2019.

Der vil blive afholdt samtaler 11. september 2019.

Om planenheden, administrationen og hospitalet
Planenheden varetager tværgående generalist- og udviklingsopgaver samt opgaver ind i det tværsektorielle samarbejde. Enheden ledes af Planchefen og har i alt 5 medarbejdere.
Planenheden er en del af hospitalets administration, der herudover omfatter Økonomi, HR, Kvalitet og Sundheds-it samt Kommunikation og Ledelsessekretariat.
Regionshospitalet Randers er et af landets mest produktive hospitaler, og vi leverer gode resultater i forhold til kvalitet og patienttilfredshed. Men vi vil mere end det. Vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi vil være et af de mest attraktive hospitaler for patienter, borgere og medarbejdere.

Du kan læse mere om Regionshospitalet Randers på www.regionshospitalet-randers.dk

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Midtjylland

Adresse 1
Skovlyvej 1
8930 Randers NØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-08-2019
Udløber
08-09-2019
Kviknummer
LJA-74968222
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Midtjylland

Adresse
Skovlyvej 1
8930
Randers NØ
Praktisk information
Indrykket
20-08-2019
Ansøgningsfrist
08-09-2019
Kviknummer
LJA-74968222
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed