Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med stærke kommunikationsevner og interesse for sundhed til Sundhedsforvaltningen

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
22-09-2022
Kunne du tænke dig at arbejde med strategisk kommunikation på både eksterne og interne kanaler? Har du lyst til at komme helt ind i maskinrummet i en politisk styret forvaltning i en af landets største kommuner, der har sundhed højt på dagsordenen? Så er det lige dig vi leder efter.

I Sundhedsforvaltningens afdeling for strategi og kommunikation søger vi en studentermedhjælper, der kan indgå i det daglige arbejde med at omsætte beslutninger og politikker til meningsfuld kommunikation for borgere, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Om os
Sundhedsforvaltningen er en ny forvaltning i Odense, der er skabt med formålet om at styrke sundhedsområdet i en af landets største byer, og ruste os til at kunne håndtere de sundhedsmæssige udfordringer, vi står overfor både nu og i fremtiden. Målet er at skabe Danmarks bedste nære sundhedsvæsen for borgerne og her spiller også kommunikation en helt central rolle.

Afdelingen for Strategi og Kommunikation har til opgave at understøtte topledelsen i forvaltningen med at omsætte strategi og politik igennem målrettet kommunikation. Vi arbejder med formidling af viden og information både intern til forvaltningens 700 medarbejdere, og eksternt til borgere, pressen og vores samarbejdspartnere.

Hvad kan vi tilbyde?
Som studentermedhjælper i Strategi og Kommunikation bliver du én af tre medarbejdere i en nyoprettet afdeling med en lang række vigtige opgaver. Afdelingen er ansvarlig for den nærmeste ledelsesunderstøttelse og rådgivning af rådmand og direktør i forvaltningen, og har samtidig ansvar for en lang række opgaver, der dækker alt fra webredaktion over intern kommunikation, pressehåndtering, udarbejdelse af taler og oplæg samt strategiarbejde.

Vores opgaver er mange og forskellige, og kræver derfor, at du har en bred interesse for kommunikation som disciplin. Vi lover dig, at du hos os kan få opbygget værdifuld erfaring, som du kan bruge i din videre jobkarriere, hvad enten du drømmer om at arbejde i kommune, centraladministration, på bureau eller avisredaktion.

Hverdagen er omskiftelig, og vi har fart på men der er altid plads til at have det sjovt.

Om jobbet
Du vil få muligheden for at indrette din hverdag, så det passer bedst muligt sammen med dit studieliv. Dine opgaver vil variere, og du vil skulle løse opgaver selvstændigt men aldrig alene. Du vil have tæt dialog med kommunikationschefen hver eneste dag, og hvis du er i tvivl, er der altid en hjælpende hånd lige i nærheden.

Du vil i høj grad skulle arbejde med forvaltningens digitale kommunikation på web, vores interne medarbejderportal og via de sociale medier. Samtidig vil du skulle bidrage til oplæg, taler og pressemateriale.

Med andre ord får du lov til at prøve lidt af hvert som studentermedhjælper hos os.

Om dig
Du læser kommunikation, journalistik, medievidenskab eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse, og du har lyst til at få praktisk viden og erfaring på CVet ved siden af studiet. Du er nysgerrig og kan lide at lære nyt, og har allerede en god pen og interesse for samfund, sundhed og politik.

Du kan ikke nødvendigvis nikke til alle punkterne, men her er nogle af de ting, vi kigger efter:
  • Du synes, det er sjovt og spændende at formidle på skrift, hvad enten det gælder opslag, nyhedsbreve, talepapirer eller noget fjerde
  • Du sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet, og er detaljeorienteret
  • Du kan lide at opsøge og formidle viden, så det rammer målgruppen
  • Du kan lide at arbejde med kommunikation i alle former, både internt og eksternt og er nysgerrig på at lære nyt
  • Du har lyst til både at arbejde selvstændigt med nogle opgaver og være praktisk hjælper på andre
  • Du er vant til at arbejde med Office-pakken og kender måske også til videoredigering og Sitecore
Endeligt så er dine personlige kompetencer vigtige- Du skal ikke have rundsave på albuerne, men bruge dine evner i samspil med andre. Vi sætter pris på et godt arbejdsmiljø, hvilket fx kan betyde hyggeligt samvær fra tid til anden, at dele en sjov historie på gangen eller at give en hjælpende hånd med stort eller småt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 15 timer om ugen med mulighed for stor fleksibilitet i fordelingen af arbejdsdage. Tiltrædelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Nicolai Svejdal på 20841513.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er onsdag den 5. oktober 2022, og samtaler afholdes onsdag den 12. oktober 2022.

For at komme i betragtning til stillingen, er det et krav, at du er indskrevet på en videregående uddannelse.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Odense Kommune

Adresse 1
Flakhaven 2
5000 Odense C
Danmark
Tlf
30120648
Adresse 2
5220 Odense SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
05-10-2022
Kviknummer
LJA-84054455
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Odense Kommune

Adresse
Flakhaven 2
5000
Odense C
Danmark
Tlf: 30120648
Praktisk information
Indrykket
22-09-2022
Ansøgningsfrist
05-10-2022
Kviknummer
LJA-84054455
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed