Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med særligt fokus på mad og måltider til Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune

Storkøbenhavn

Indrykket
14-03-2019

Er du nysgerrig på Københavns kreative brancher og på udviklingen af byens madscene? Har du stærke analytiske evner og flair for forretningsudvikling og formidling? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Kreativ Vækst.

Kreativ Vækst er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. Vores vigtigste rolle er at understøtte og samarbejde med byens kreative erhverv inden for mad, visuelle og digitale medier, mode og design. Vi leder nu efter en detaljeorienteret studentermedhjælper, der med stærke analytiske evner og sans for forretningsudvikling og formidling, kan hjælpe os med at styrke vores arbejde på mad- og måltidsområdet. 

Sammen med de øvrige kreative erhverv er mad, måltider og gastronomi i dag tæt vævet sammen med det kulturliv, som gør København til en attraktiv storby med livskvalitet, kant og innovationskraft. De sidste 10 år har København gennemgået en stor madkulturel udvikling, som har sat spor overalt på byens toprestauranter, i de offentlige måltider og i gadebilledet. Samtidig bidrager byens kreative erhverv med vækst og beskæftigelse. Derfor arbejder Kultur- og Fritidsforvaltningen målrettet med at understøtte byens madscene og styrke madtilbuddene i byens kultur- og idrætsinstitutioner. 

Dine arbejdsopgaver 

  • I tæt samarbejde med enhedens konsulenter, vil dine primære arbejdsopgaver være inden for mad- og måltidsområdet, men vil over tid kunne ændres til at dække andre af enhedens områder. 

  • Udvikling af udbudsmateriale til bortforpagtning af cafédriften på byens kultur- og idrætsanlæg. 

  • Evaluering, dokumentation og formidling af gennemførte indsatser. 

  • Forberedelse og opfølgning på møder med eksterne samarbejdspartnere. 

  • Kortlægning af aktører og dataindsamling til udvikling af fremadrettede indsatser. 

  • Support til borgmester- og direktionsbetjening. 

  • Support på udviklingsprojekter med interne og eksterne samarbejdspartnere. 

Dine kompetencer 
Den ideelle kandidat er ved at afslutte en bachelor eller er netop startet på en kandidat i en relevant akademiske uddannelse med fokus på økonomi, offentlig forvaltning eller forretningsudvikling. Stor indsigt i mad eller kreative erhverv er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du er detaljeorienteret, analytisk stærk og kan arbejde iterativt med projektarbejde og udvikling og have mange bolde i luften på én gang. 

Vi kan tilbyde 
Du skal arbejde 15-20 timer om ugen, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige opgavetyper og arbejdsområder, og du vil skulle veksle mellem projektarbejde og individuelle opgaver. Som en del af teamet vil du indgå i et tæt samarbejde med de øvrige kolleger, ledelsen og med forskellige interne og eksterne partnere, som vil bidrage med opbygning af viden på de forskellige faglige områder samt til opbygning af et stort fagligt netværk. Du får desuden mulighed for at styrke dine kompetencer inden for projektstyring, innovation og partnerskabsopbygning gennem både selvstændige opgaver og opgaver, som vi løser i et fælles fagligt team. 

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mikkel Schrøder på 5383 2451 . 

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 29. marts 2019.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.


Del dette job

Kontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Kultur- og Fritidsforvaltningen
Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København
Danmark
Adresse 2
Kultur- og Fritidsforvaltningen
1602 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
29-03-2019
Kviknummer
LJA-71565721
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Kultur- og Fritidsforvaltningen
1602
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-03-2019
Ansøgningsfrist
29-03-2019
Kviknummer
LJA-71565721
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Analyse, Kommunikation og medier
Beliggenhed