Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med juridisk flair til Sundhedsstyrelsens sekretariat

Sundhedsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2022

Vil du prøve kræfter med et job i Danmarks øverste sundhedsmyndighed? Overvejer du en karriere som embedsmand og vil gerne prøve det af? Og interesserer du dig for jura og har blik for det? Så kan du være den student, vi leder efter.

 

Om Sekretariatet

Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark og er en del af Sundhedsministeriets koncern. Sundhedsstyrelsen bistår ministeren med rådgivning på ministerområdet og yder rådgivning til andre statslige, regionale og kommunale myndigheder.

 

I Sekretariatet er vi ca. 25 medarbejdere og er sammensat af forskellige medarbejdergrupper såsom kontorfunktionærer, jurister, økonomer og andre samfundsfaglige uddannelser. Sekretariatet består af to sektioner, Ledelsessekretariatet og Koncernregnskab.

 

Vi bistår direktionen, ledelsesgruppen og resten af huset med administrative opgaver. Vi lægger den overordnede juridiske ramme for Sundhedsstyrelsens arbejde, herunder i forhold til aktindsigter, kontrakter og på datasikkerhedsområdet. Herudover har vi ansvar for koordination af internationale opgaver, økonomi- og ressourcestyring, regnskab og bogholderi.

 

Din hverdag hos os

Du bliver ansat i Ledelsessekretariatet og skal løse en bred vifte af faste driftsopgaver såvel som ad hoc opgaver for ledelsen i Sekretariatet og dine kollegaer i Ledelsessekretariatet, dog ikke opgaver vedr. økonomi. Dine arbejdsopgaver vil have fokus på det juridiske, men du vil også kunne komme til at løse opgaver inden for et andet fagområde fx informationssikkerhed og generel ledelsesbetjening.

 

Dine opgaver vil fx være at bistå juristerne i Ledelsessekretariatet inden for områderne databeskyttelse, GDPR og generel jura. Herunder vil du fx have ansvaret for gennemførelse af den halvårlige høring vedr. erhvervsrettet lovgivning. Konkret vil du skulle bistå med, at Sundhedsstyrelsen lever op til GDPR-lovgivningen i form af opdatering af fortegnelser, overblik over databehandleraftaler, tilsyn og lignende. Derudover vil du blive inddraget i opdateringer af sundhedsstyrelsens interne retningslinjer og politikker. Der er rig mulighed for at berøre forskellige juridiske områder og få en bred erfaring med opgaver i staten.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse fx jura, statskundskab, HA(jur.), cand.soc. eller lignende. Vi søger studerende fra alle semestre. Vi forventer ikke, at du har særlige kompetencer eller erfaring med persondataret eller databeskyttelse, men at du har lyst til at lære om området og få en generel bred erfaring inden for juraen i en styrelse.

 

Vi forventer også, at du:

  • interesserer dig for jura og juridiske problemstillinger/opgaver

  • kan lide at løse administrative opgaver

  • er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver samt skabe overblik

  • er god til at formulere dig på skrift og i tale.

 

Vi lægger vægt på, at du er imødekommende, struktureret, hjælpsom og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø.

 

Vi tilbyder

En hverdag tæt på direktionen i Sundhedsstyrelsen og ledelsen af Sekretariatet med mange forskellige opgaver, hvor du vil få mulighed for at udbygge dine juridiske og administrative kompetencer. Stillingen vil give dig et godt indblik i hverdagen som embedsmand i en travl og profileret offentlig myndighed.

 

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og en uformel omgangstone, selv når vi har travlt. Vi sørger for, at studenter bliver en integreret del af vores arbejdsplads og indgår i faglige og sociale fællesskaber sammen med de øvrige medarbejdere.

 

Om ansættelsen

Du bliver ansat som studentermedhjælper efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale med HK/stat for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK), jf. aftalens kap. 6 for timelønnede.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til konstitueret sektionsleder Jonas Vive på 9359 0199 eller specialkonsulent Christina Debes Helm på 2113 6919.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 40. Du kan læse mere om os på www.sst.dk

 

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

 

Ansøgningsfrist: 29-09-2022

Ansættelsesdato: 01-11-2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsstyrelsen

Adresse 1
Islands Brygge 67
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 67
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2022
Udløber
29-09-2022
Kviknummer
LJA-84024975
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsstyrelsen

Adresse
Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-09-2022
Ansøgningsfrist
29-09-2022
Kviknummer
LJA-84024975
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed