Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med interesse for planlægning

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-01-2022
Har du trang til overblik? Og kunne du tænke dig at være med til at planlægge togtrafikken i København?

Som studentermedhjælper i Trafikstyring Øst får du en helt central position, hvor din indsats er afgørende for, at passagerer og tog kommer sikkert frem til tiden. Du kommer helt ind i hjertet af togdriften, hvor du får en viden og erfaring, som du kan bruge fremadrettet. Som studentermedhjælper er arbejdstiden ca. 15 timer ugentligt og kan tilpasses i forhold til dit studie. Der er mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder, ligesom der er mulighed for at arbejde ekstra i forbindelse med eksempelvis sommerferie.

Et selvstændigt job med stort ansvar

Du bliver en del af afdelingen Trafik, og din arbejdsplads bliver i fjernstyringscentralen i København på plankontoret. Dit arbejde vil hovedsageligt bestå i behandling af toganmeldelser, hvilket vil sige bestillinger og aflysninger af togkørsler, sporspærringer og løbende ændringer til den gældende køreplan i forbindelse med projekter, vedligehold og andet.

Som studentermedhjælper har du ansvaret for, at togtrafikken kan afvikles på den mest optimale måde, såvel i dagligdagen som når infrastrukturen er begrænset, på grund af infrastrukturarbejder, projekter eller andet.

Et skarpt overblik med sans for planlægning

Du er i gang med en videregående uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et kontorarbejde. Du har desuden et godt kendskab til MS Office. Jobbet som planlægger kræver et stort overblik samt evnen til at træffe selvstændige beslutninger. Det er essentielt, at du er analytisk stærk og har gode samarbejdsevner. Du går desuden til opgaver med en praktisk og løsningsorienteret tilgang.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 127,70 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Kenth Strandby Andersen. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. For at søge stillingen klikker du på linket Søg stillingen og følger instruktionerne.Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
61963319
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
26156039
Praktisk information
Oprettet
17-01-2022
Udløber
30-01-2022
Kviknummer
LJA-83240201
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 61963319
Praktisk information
Indrykket
17-01-2022
Ansøgningsfrist
30-01-2022
Kviknummer
LJA-83240201
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed