Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med interesse for ordblindhed søges til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-05-2023

Vil du være med til at gøre en forskel for elever og studerende med en funktionsnedsættelse? Interesserer du dig for ordblindhed, handicappolitik, uddannelse og specialpædagogisk støtte (SPS), og har du lyst til at få indblik i Børne- og Undervisningsministeriets arbejde med at kvalitetsudvikle rammerne for specialpædagogiske indsatser for børn og unge i skole og uddannelse? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

 

Dine arbejdsopgaver

Du vil som studentermedhjælper i det handicapfaglige team have særligt fokus på elever og studerende med ordblindhed.

 

Du vil bl.a. skulle:

 • Varetage sagsbehandling af ansøgninger om SPS - herunder foretage faglige vurderinger af dokumentationsgrundlag og indhente supplerende oplysninger fra uddannelsesstederne

 • Yde bistand til SPS-enhedens handicapfaglige medarbejdere, bl.a. i forbindelse leverandørsamarbejde og projekter om kvalitetsudvikling af støtteformerne.

 • Besvare mails fra uddannelsessteder, borgere og andre samarbejdspartnere

 • Løse diverse ad hoc-opgaver

 • Bidrage til indhold på hjemmeside

 

Om dig

Vi forestiller os, at du læser audiologopædi (det er en fordel, hvis du som minimum har påbegyndt faget Læsning) eller lignende og har interesse for ordblindhed.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale

 • Kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst

 • Er analytisk tænkende og systematisk i din tilgang til arbejdsopgaver

 • Kan bevare overblikket og samtidig har blik for detaljen i et til tider højt arbejdstempo

 • Har gode samarbejdsevner

 

Derudover er det en fordel, at du:

 • Har kendskab til ordblindhed og andre læsevanskeligheder

 • Har kendskab til afdækning af skriftsproglige vanskeligheder

 • Har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation

 

Om os

Vi administrerer de statslige specialpædagogiske støtteordninger (SPS-ordningerne) i forbindelse med uddannelse. SPS skal sikre, at elever og studerende med en funktionsnedsættelse kan gennemføre en uddannelse på lige fod med andre. Støtten kan bl.a. bestå af forskellige former for læse-skriveteknologi og støttetimer til f.eks. elever og studerende med ordblindhed, psykiske funktionsnedsættelser, bevæge- eller synshandicap. Vi administrerer SPS-ordningerne på fri- og privatskoler, efterskoler, frie fagskoler, FGU, ungdomsuddannelserne, videregående uddannelser samt almene og erhvervsrettede voksen og efteruddannelser.

 

SPS-enheden består af ca. 30 medarbejdere fordelt på sagsbehandlere, studentermedhjælpere og en række generalister med handicapfaglig, økonomisk og juridisk viden om området. Vi administrerer ca. 100 aftaler om indkøb af diverse specialpædagogiske ydelser, træffer årligt ca. 140.000 afgørelser om tildeling af SPS og arbejder løbende med at kvalitetsudvikle SPS-ordningerne. Du bliver en del af en arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor vi alle brænder for at gøre det muligt for elever og studerende med funktionsnedsættelser at tage en uddannelse på lige fod med andre.

 

I SPS-enheden er der ansat yderligere tre studentermedhjælpere, hvoraf to af dem, ligesom du, er tilknyttet det handicapfaglige team. Der vil desuden være mulighed for at blive en del af et fællesskab med styrelsens øvrige studentermedhjælpere.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver som udgangspunkt ansat 15 timer om ugen. Vi er dog fleksible i forbindelse med eksamensperioder mv.

 

Du bliver ansat som studentermedhjælper efter gældende overenskomst i staten. Vi stiller krav om studieaktivitet under ansættelsen som studentermedhjælper.

 

Ansættelsessted: Teglholmsgade 1, 2450 Købehavn SV.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Stina Kjær Madsen på tlf.: 33 92 57 58 eller fuldmægtig Margretha Eydfinnsdóttir på tlf.: 21 35 54 95.

 

Du kan læse om styrelsen på vores hjemmeside www.stukuvm.dk og om de specialpædagogiske ordninger på www.spsu.dk. Du kan også læse mere om at være ansat i ministeriet og bl.a. møde nogle af vores studentermedhjælpere her.

 

Ansøgning

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside senest den 6. juni 2023. Vi forventer at holde samtale i uge 24.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund - vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ansøgningsfrist

06-06-2023

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Arbejdstid

15

 

Kategori

Studentermedhjælper

 

Hjemmeside

https://www.stukuvm.dk/

 

Kontakt

Stina Kjær Madsen

Specialkonsulent

E-mail

33925758

 

Margretha Eydfinnsdóttir

E-mail

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Teglholmsgade 1
2450 København SV
Danmark
Adresse 2
Teglholmsgade 1
2450 København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
06-06-2023
Kviknummer
LJA-84804964
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Teglholmsgade 1
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-05-2023
Ansøgningsfrist
06-06-2023
Kviknummer
LJA-84804964
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed