Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med interesse for HR søges

Roskilde Universitet

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
09-07-2019
Har du lyst til at arbejde med en bred portefølje af HR- og administrative opgaver, så er du måske vores nye studentermedhjælper i RUC HR. RUC HR søger en studentermedhjælper med start hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver og kvalifikationer
Vi søger en studentermedhjælper, som kan bistå vores HR-partnere og HR-sagsbehandlere i deres daglige arbejde. Dine opgaver vil derfor spænde bredt under hensyn til enhedens aktuelle behov. Det vil bl.a. kunne være at hjælpe med besvarelse af konkrete henvendelser fra ansatte, bistå med håndtering af anmodninger om aktindsigt, udarbejdelse af ledelsesinformation eller mindre udviklingsopgaver.

Det er en forudsætning for stillingen, at du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau, og at du har lyst til og er motiveret for at sætte dig ind i regler, procedure og praksis på HR området. Vi ser også gerne, at du har gode kompetencer i engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Om RUC HR
RUC HR er en afdeling i RUC Administration. Vi er 18 faste medarbejdere, 1 kontorelev samt 3 studentermedhjælpere, der beskæftiger sig med både drifts- og udviklingsopgaver. Vores fornemste opgave er at understøtte universitetets ledere i at håndtere universitetets personalemæssige opgaver, så vi sammen kan skabe de bedst mulige vilkår for forskning, undervisning, formidling og administration på Roskilde Universitet. Vi har mange bolde i luften og lægger vægt på et uformelt og positivt kollegialt miljø og på at sikre et godt samarbejdsklima.

I RUC HR arbejder vi primært ind i en partnerskabsmodel, hvor vi har til opgave dels at rådgive ledere på institutter og i RUC Administration om personalespørgsmål, og dels at varetage alle HR-opgaver i disse enheder.

Mere information
For yderligere information om stillingen kontakt venligst teamleder Morten Meizner på 26 35 50 03 eller mmeizner@ruc.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte med op til 15 timer ugentligt. Ansættelsen sker som studentermedhjælper i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Det er en forudsætning du er aktiv studenterne for at være ansat som studentermedhjælper.

Vi vil altid være fleksible i forbindelse med dine eksamensperioder, men forventer, at du kan yde en ekstra indsats på andre tidspunkter.

Ansøgning
Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/

Ansøgningen skal indeholde:
  1. Motiveret ansøgning
  2. CV
  3. Dokumentation for uddannelse
  4. Evt. bilag

Ansøgningsfristen er 11. august 2019.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

 

Del dette job

Kontakt

Roskilde Universitet

Adresse 1
Universitetsvej 1
4000 Roskilde
Danmark
Tlf
46742000
Adresse 2
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
11-08-2019
Kviknummer
LJA-74377782
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Roskilde Universitet

Adresse
Universitetsvej 1
4000
Roskilde
Tlf 46742000
Praktisk information
Indrykket
09-07-2019
Ansøgningsfrist
11-08-2019
Kviknummer
LJA-74377782
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed